Έναν χρόνο μετά την άγρια δολοφονία της Elle Edwards, τέσσερις ακόμα άνθρωποι κατηγορούνται για εμπλοκή τους στον θάνατό της και θα δικαστούν τον επόμενο χρόνο.

Ήταν στις 24 Δεκεμβρίου του 2022 που η 26χρονη Elle Edwards έπεσε νεκρή από τα πυρά του 23χρονου Connor Chapman έξω από την παμπ Lighthouse στο Wallasey Merseyside λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Ο Connor Chapman καταδικάστηκε για τη δολοφονία της και για άλλες επτά κατηγορίες μετά από μια δίκη που κράτησε τριάμιση εβδομάδες στο Λίβερπουλ.

Καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας των επιδιωκόμενων στόχων του Kieran Salkeld και Jake Duffy στο αποκορύφωμα μιας σειράς επεισοδίων μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως δύο άντρες, 42 και 54 ετών, και δύο γυναίκες, και οι δύο 33 ετών, κατηγορήθηκαν ότι βοήθησαν τον δράστη σχετικά με τη δολοφονία της Elle Edwards.

Και τα τέσσερα άτομα, τα οποία δεν έχουν κατονομαστεί, θα εμφανιστούν στο ειρηνοδικείο στις 15 Ιανουαρίου 2024.

«Να μην ξαναδούν ποτέ Χριστούγεννα»

«Σήμερα απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε τέσσερα άτομα σε σχέση με τη δολοφονία της Elle Edwards την παραμονή Χριστουγέννων του 2022», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αρμόδιες αρχές.

Ο Connor Chapman περίμενε έξω από την παμπ με μια κλεμμένη Mercedes για σχεδόν τρεις ώρες πριν τελικά ανοίξει πυρ και σκοτώσει την Elle Edwards.

«Δειλέ» αναφώνησε ο πατέρας της Elle Edwards κοιτάζοντας επίμονα τον Connor Chapman.

«Αυτοί οι δύο δειλοί εκεί μέσα αποφάσισαν να το τραβήξουν για τέσσερις εβδομάδες. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την αστυνομία για αυτό που έκανε. Ελπίζω οι δυο τους να μην ξαναδούν ποτέ Χριστούγεννα στη ζωή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας έξω από το δικαστήριο.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ