Γιάννης Αποστολίδης

 

«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Επίσκεψη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μισθωτών Περιπτέρων με αφορμή το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη

spartiates omospondia peripteron

Πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η επίσκεψη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μισθωτών Περιπτέρων την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 στα γραφεία των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μισθωτών Περιπτέρων, Θοδωρής Μάλλιος, ο Γενικός Γραμματέας, Λεωνίδας Σπάλας και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Περιπτερούχων Αττικής, Γεώργιος Γκιώνης συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βουλευτή Ηρακλείου, Μιχαήλ Γαυγιωτάκη, τον Εισηγητή του κόμματος για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Κόντη και τον εκπρόσωπό τους στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, Βουλευτή Α’ Αθηνών, Αθανάσιο Χαλκιά.

Κύριο αντικείμενο της συζήτησης το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μισθωτών Περιπτέρων κατέθεσαν τις αιτιάσεις τους για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο χαρακτηρίζουν «φορολογικό έκτρωμα», που θα αποτελέσει τη χαριστική βολή για τις ατομικές επιχειρήσεις του κλάδου τους.

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» τόνισαν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να οδηγήσει τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις των περιπτερούχων σε «ξαφνικό θάνατο» για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μεγάλων ομίλων και αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

 

 



ΠΗΓΗ