Τη γνωριμία του με τη Σερ πίσω στη δεκαετία του 1970 εξιστόρησε πολύ παραστατικά ο 67χρονος Οσκαρικός ηθοποιός, Τομ Χανκς, στο «The Graham Norton Show», όπου εμφανίστηκε μαζί με τη Σερ, την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Τιμοτέ Σαλαμέ.

Η περιγραφή του περιστατικού, όταν ο Χανκς δούλευε ως γκρουμ σε ξενοδοχείο, ενθουσίασε το κοινό και εξέπληξε τη Σερ και τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους της εκπομπής.

«Χτύπησα την πόρτα, άφησα την τσάντα κάτω κι εσύ είπες ‘Ναι, αυτή είναι. Ευχαριστώ, παιδί μου’»

«Έχω δουλέψει για τη Σερ. Ήμουν γκρουμ στο Oakland Hilton Hotel», είπε ο Χανκς, με την 77χρονη τραγουδίστρια να αναφωνεί «Όχι!».

«Ήσουν με έναν από τους ροκ-εν-ρολ συζύγους σου και είχαμε την τσάντα σου. Και μετά μου είπαν ‘ανέβασέ την στο δωμάτιο της Σερ’, έτσι και έκανα», συνέχισε ο Χανκς απευθυνόμενος στη Σερ.

«Χτύπησα την πόρτα και την άφησα κάτω και βγήκες και είπες: ‘Ναι, αυτή είναι. Ευχαριστώ, παιδί μου’», πρόσθεσε προκαλώντας γέλια.

«Έτσι έχω δουλέψει για τη Σερ», πρόσθεσε, υποθέτοντας ότι η σύντομη αλληλεπίδρασή τους έγινε κάποια στιγμή το 1975 ή το 1976.

«Δεν είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Σερ» είπε η βασίλισσα της Ροκ για τον εαυτό της

Εκείνη την εποχή η Σερ ήταν σε σχέση με τον frontman των Allman Brothers Band, Gregg Allman, τον οποίο παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 1975.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο διάσημο talk show, ο Χανκς επαίνεσε τη Σερ, η οποία παραδέχτηκε ότι η ίδια δεν είναι «μεγάλη θαυμάστρια της Σερ» και δεν της αρέσει να βλέπει τις δικές της ταινίες ή να ακούει τη δική της μουσική.

Ο 27χρονος Τιμοτέ Σαλαμέ και η 56χρονη Τζούλια Ρόμπερτς μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους ταινίες της Σερ -το «Moonstruck» και το «Silkwood»-, προτρέποντας τον Χανκς να προτείνει μια ομαδική έξοδο στον κινηματογράφο. «Νομίζω ότι πρέπει να πάμε όλοι στο θέατρο και να παρακολουθήσουμε τις ταινίες της Σερ αυτή τη στιγμή», είπε.

«Ας κάνουμε ένα Cher-a-thon!» δήλωσε με ενθουσιασμό η Τζούλια Ρόμπερτς.

Η εξιστόρηση του Χανκς για τη θητεία του ως γκρουμ έρχεται αφότου δήλωσε πρόσφατα ότι θα αναλάμβανε δουλειά σε σέρβις φαγητού εάν αυτό του εξασφάλιζε θέση σε μια μελλοντική σεληνιακή αποστολή.



ΠΗΓΗ