Η Μπλέικ Λάιβλι προσθέτει την εσωτερική διακόσμηση στο ήδη εντυπωσιακό βιογραφικό της.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή, η 36χρονη ηθοποιός της ταινίας «Το μυστικό της Ανταλάιν» παρουσίασε ένα αγαπημένο της look από το 2023 ενώ αποκάλυψε πως μέχρι τώρα έκρυβε από τον κόσμο τις ικανότητες της στην εσωτερική διακόσμηση.

«Eργάζομαι κρυφά ως σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, αλλά παρακαλώ μην το πείτε γιατί σίγουρα δεν θέλω να μάθει ο κόσμος ότι έχω ένα κρυφό ταλέντο»

Η Λάιβλι πόζαρε φορώντας μια χρυσή φόρμα με παγιέτα στο σπίτι της και έδωσε μια μικρή γεύση από το εσωτερικό του σπιτιού της, συμπεριλαμβανομένου αυτού που φαινόταν να είναι η κύρια κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο που μοιράζεται με τον σύζυγο της Ράιαν Ρέινολντς.

Aληθινή και στυλάτη

Αφού έδωσε τα εύσημα στην Michael Kors για το αστραφτερό ρούχο της στη λεζάντα της δημοσίευσης, η ηθοποιός αστειεύτηκε: «και ναι, εργάζομαι κρυφά ως σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, αλλά παρακαλώ μην το πείτε γιατί σίγουρα δεν θέλω να μάθει ο κόσμος ότι έχω ένα κρυφό ταλέντο για το οποίο χρειάζομαι εξωτερική επιβεβαίωση».

Η κρεβατοκάμαρα είναι επενδυμένη με ρουστίκ ξύλο σε γκρίζες αποχρώσεις στα πατώματα και σε έναν τοίχο, δίνοντας έμφαση. Τα ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι και τα παράθυρα με μαύρο πλαίσιο ενισχύουν τη βιομηχανική ατμόσφαιρα του loft.

Το απαλό μπεζ χρώμα του τοίχου και η χρυσή απλίκα μαλακώνουν την ατμόσφαιρα. Οι ακόλουθοι της έριξαν επίσης μια ματιά στο εσωτερικό του μπάνιου της, το οποίο διαθέτει μια μαρμάρινη μπανιέρα.

Οι θαυμαστές της Λάιβλι δεν θα μπορούσαν να μην ξετρελαθούν με το στυλ του σπιτιού της και το πόσο αληθινή είναι που δημοσίευσε στα σχόλια το άστρωτο κρεβάτι της.

«Λατρεύω που η πρώτη σου φωτογραφία, δείχνεις εντυπωσιακή δίπλα άστρωτο κρεβάτι», έγραψε ένας χρήστης. «Ευχαριστώ που το κρατάς αληθινό για όλους εμάς τους αληθινούς ανθρώπους». Άλλοι ζήτησαν μια πλήρη ξενάγηση στο σπίτι, ειδικά μια πιο λεπτομερή εξέταση του μπάνιου.

Ο επί δώδεκα χρόνια σύζυγος της Λάιβλι μοιράστηκε επίσης στο Instagram μια συλλογή με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από το 2023. Στο σύνολο των φωτογραφιών περιλαμβανόταν και ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο του Ρέινολντς με το χέρι του τυλιγμένο γύρω από τη σύζυγο του. Το ζευγάρι πόζαρε μαζί στην παραλία μπροστά από ένα ουράνιο τόξο.

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά μαζί – τις κόρες James, 9 ετών, Inez, 7 ετών, Betty, 4 ετών και ένα τέταρτο μωρό που καλωσόρισαν τον Φεβρουάριο.

*Με πληροφορίες από People



ΠΗΓΗ