Το πιο σιχαμερό ατύχημα που μπορεί να έχει κάποιος στον αέρα είχε ένας επιβάτης σε πτήση στις ΗΠΑ την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στην καταγγελία, η οποία έγινε σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post στο Reddit ένας γονιός ισχυρίστηκε ότι ένας συνεπιβάτης αφόδευσε πάνω του κατά τη διάρκεια μίας πτήσης και μάλιστα τα περιττώματά του είχαν πασαλείψει όλο το κάθισμα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η οποία έγινε γρήγορα viral με πολλές προβολές στο διαδίκτυο, το σιχαμερό και δύσοσμο ατύχημα συνέβη, όταν ο χρήστης του Reddit και η 8χρονη κόρη του, βρίσκονταν σε πτήση με ανταπόκριση από το Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα στην Ατλάντα της Τζόρτζια καθ’ οδόν για το Κι Γουέστ της Φλόριντα.

Λίγο μετά την απογείωση, ο γονέας παρατήρησε μια φρικτή οσμή να πλανάται σε όλη την καμπίνα του αεροπλάνου, γεγονός που τον έκανε να πιστέψει ότι το παιδί του είχε πάθει κάποιο ατύχημα.

Κατάλαβαν τι συνέβη κατή την προσγείωση

«Περίπου 20 λεπτά μετά την πτήση, μύρισα κάτι απαίσιο. Ρωτάω την κόρη μου αν έχει κάνει κακά (είναι 8 ετών)», έγραψε στην ανάρτηση. «Εκείνη αρνείται ότι έκανε κάτι κακό, ενώ η μυρωδιά παρέμεινε για το υπόλοιπο της πτήσης».

Μόνο όταν προσγειώθηκαν ανακάλυψαν την τρομακτική πηγή της δυσοσμίας: Κατά την αποβίβαση, φέρεται να είδαν ένα άτομο που καθόταν οκτώ σειρές μπροστά τους να έχει κάνει κακά σε όλο το κάθισμα, έτσι ώστε το κάτω μέρος να είναι εντελώς «καλυμμένο» με περιττώματα. Όπως πρόσθεσαν στα σχόλια τα περιττώματα βρίσκονταν επίσης στη μέση της πλάτης του επιβάτη.

«Αυτό το άτομο είχε καθίσει στις ακαθαρσίες του για μια καλή ώρα και στη συνέχεια αναχώρησε για το αεροδρόμιο της Ατλάντα καλυμμένο με κακά», ανέφερε ακόμα.

Μάλιστα, στην ενότητα των σχολίων, το άτομο που έκανε την καταγγελία διευκρίνισε ότι το αεροπλάνο είχε τροχοδρομήσει στον διάδρομο προσγείωσης για 45 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι ο άνθρωπος που είχε το ατύχημα, είχε καθίσει στις ακαθαρσίες του για όλο αυτό το διάστημα.

Και αυτά δεν ήταν τα μόνα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης. «Επίσης κατά την επιβίβαση, μόλις το αεροπλάνο γέμισε, ανακοίνωσαν ότι κάποιος είχε αφήσει το σκύλο του στο χώρο επιβίβασης», θυμήθηκε ακόμα ο επιβάτης.

Ένας άλλος χρήστης που ισχυρίστηκε σχολιάζοντας την ανάρτηση ότι ήταν επίσης στην πτήση και μάλιστα στην ίδια σειρά με το άτομο που είχε το ατύχημα.

«Είδα ακαθαρσίες στο κάθισμα σαν απλωμένο φυστικοβούτυρο»

«Περίμενα κάποιον να δημοσιεύσει αυτό», ανέφερε στο σχόλιό του και προσέθεσε επιβεβαιώνοντας το συμβάν. «Αν είναι έτσι, ήμουν στην ίδια σειρά, το άτομο ήταν στην αριστερή θέση στον διάδρομο, εμείς ήμασταν στη δεξιά πλευρά (μέση και παράθυρο). Κατά την αποβίβαση, είδα ακαθαρσίες στο κάθισμα σαν απλωμένο φυστικοβούτυρο όπως αναφέρατε. Είδα το άτομο να τρέχει προς τις τουαλέτες», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Ήλπιζα ότι κάποιος άλλος θα ήταν εδώ για να παρέμβει», απάντησε το άτομο που έκανε την αρχική ανάρτηση.

Καμπίνα αεροσκάφους

Κάποιοι πάντως εμφανίστηκαν πιο συγκαταβατικοί με το άτομο που είχε το ατύχημα. «Κάποιος με προβλήματα στο στομάχι. Τους καταλαβαίνω. Δύο φορές το χρόνο ίσως έχω ένα συμβάν. Μέχρι στιγμής ποτέ σε αεροπλάνο», υποστήριξε ένας άλλος χρήστης με διάθεση να δικαιολογήσει τον άνθρωπο που είχε το ατύχημα.

«Η ζωή δεν είναι εύκολη για τους ανθρώπους με προβλήματα στο στομάχι. Έχω κυριολεκτικά πετάξει εσώρουχα, έχω ξεπλύνει παντελόνια με νεροχύτη και σαπούνι και έχω τρίψει με απολυμαντικό μόνο και μόνο για να τελειώσω ένα ταξίδι», έγραψε κάποιος άλλος.



ΠΗΓΗ