Με τον Travis Kelce και τους Chiefs να εξασφαλίζουν μια θέση στο Super Bowl LVIII, η Τέιλορ Σουίφτ τον υποδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά και τρυφερά φιλιά μετά τον αγώνα του για να το γιορτάσουν.

Οι Kansas City Chiefs νίκησαν τους Baltimore Ravens με 17-10 και πήραν το εισιτήριο για την τελική αναμέτρηση του NFL όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι είτε με τους San Francisco 49ers είτε με τους Detroit Lions.

Η Τέιλορ Σουίφτ περίμενε τον Travis Kelce με μια μεγάλη αγκαλιά και ένα τρυφερό φιλί σε μια γλυκιά στιγμή του λαμπερού ζευγαριού που απασχολεί τα media σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή είναι η τέταρτη εμφάνιση των Chiefs στο Super Bowl τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά η πρώτη από τότε που η Τέιλορ Σουίφτ και ο Travis Kelce έγιναν το πιο διάσημο ζευγάρι στον κόσμο.

Η Τέιλορ Σουίφτ, το μεγάλο γούρι

Αν και η Τέιλορ Σουίφτ δεν θα είναι στο γήπεδο του Λας Βέγκας στις 11 Φεβρουαρίου, αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για τη λαμπερή τραγουδίστρια.

Θα είναι το αποκορύφωμα μιας ολόκληρης σεζόν ποδοσφαιρικής αγάπης που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο.

Η πρώτη φορά που εθεάθη η Τέιλορ Σουίφτ στο γήπεδο ήταν στην αναμέτρηση των Chiefs με τους Bears. Κάθισε μάλιστα δίπλα στη μητέρα του συντρόφου της Travis Kelce.

Η διάσημη τραγουδίστρια ταξίδεψε στο East Rutherford του New Jersey για να παρακολουθήσει τους Chiefs να παίρνουν μια δύσκολη νίκη επί των New York Jets.

Είχε μάλιστα στο πλευρό της τη στενή της φίλη Blake Lively, τον σύζυγό της Ryan Reynolds και τον Wolverine, Hugh Jackman.

Οι τέσσερις εμφανίσεις της Τέιλορ Σουίφτ συνοδεύτηκαν και με αντίστοιχες νίκες για τους Chiefs, με τη λαμπερή τραγουδίστρια να αποδεικνύεται σε γούρικη φιγούρα για την ομάδα.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ