Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Μαΐου 2023, 10:50

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα τράβηξε πάνω της, για μία ακόμη φορά τα φώτα της δημοσιότητας. Ένα μήνα μετά τη μετακόμισή της στο Μαϊάμι η σταρ βρέθηκε στο Grand Prix της Formula 1 μαζί με τον γιο της Μίλαν. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να συνομιλεί με τον ηθοποιό Τομ Κρούζ  γεγονός που πυροδότησε φήμες για νέο ειδύλλιο, αναφέρει η Dailymail.

Το προηγούμενο βράδυ η Σακίρα έλαβε το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» στα βραβεία Billboard’s, «Women in Latin Music Awards» σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Watsco Center στο Μαϊάμι.

Δείτε το βίντεο:


«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον. Αγαπά ή αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι», δήλωσε η Σακίρα παραλαμβάνοντας το βραβείο. «Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας. Η επιθυμία να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός», ανέφερε η σταρ με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Είναι μια χρονιά κατά την οποία συνειδητοποίησα ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυνατές από ό,τι νομίζουμε», σημείωσε επίσης η Σακίρα. «Είμαστε πιο γενναίες από ό,τι νομίζουμε. Επίσης, πιο ανεξάρτητες από ό,τι μας έμαθαν να είμαστε. Ποια γυναίκα δεν έχει περάσει την εμπειρία ν΄αναζητά την προσοχή, τη στοργή ή την έγκριση από τους άλλους και να ξεχνάει τον εαυτό της, Μου έχει συμβεί αυτό», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Μαΐου 2023, 10:51

ΠΗΓΗ