Προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2 Night Show» βρέθηκε την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, ο Νίκος Μακρόπουλος και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνάντηση του με τον Βασίλη Καρρά, λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.

Πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μια χάρη

«Με πήρε δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει “Πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Να πεις ένα τραγούδι και να βάλεις την ψυχή σου”. Ξεκίνησε να κλαίει, να κλαίω και εγώ και κλείσαμε το τραγούδι. Την άλλη μέρα του έστειλα το τραγούδι, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Σε ευχαριστώ γιατί έβαλες την ψυχούλα σου”. Το κλείσαμε γιατί κλαίγαμε και οι δύο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε γιατί μετά από λίγες εβδομάδες έφυγε», ανέφερε ο Νίκος Μακρόπουλος για τον Βασίλη Καρρά.

Δεν πρόλαβα το πω εγώ και θέλω να το πεις εσύ

«Δεν ήταν μόνο επιθυμία του, μου είπε επί λέξη “Είναι ένα τραγούδι που δεν πρόλαβα το πω εγώ και θέλω να το πεις εσύ”. Έμεινα συγκλονισμένος με το τηλέφωνο αυτό. Δεν το έχω αγγίξει καν. Περίμενα να κλείσουν 40 μέρες του Βασίλη και σεβάστηκα αυτό. Εγώ αυτό που είπα και στο μαγαζί και ήταν τα 40 του, έκλεισα με ένα τραγούδι του γιατί έτσι θέλω να μας θυμάται, με χαμόγελο. Γιατί πάντα είχε ένα χαμόγελο στα χείλη ο Βασίλης», ανέφερε ο Νίκος Μακρόπουλος καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ