Το supermodel, πενήντα ετών, δημοσίευσε ένα νέο κλιπ με την ίδια να χορεύει με μπικίνι και ένα λευκό, oversized πουκάμισο, ενώ πανηγυρίζει για την guest εμφάνιση της στη γερμανική σειρά «Die Bergretter».

Η Κλουμ συνδυάζει το μαγιό της, που αποτελείται από δύο κομμάτια, με ένα μαύρο καπέλο και γυαλιά με βαθύ μπλε χρώμα, ενώ σκύβει στο έδαφος και αγκαλιάζει το κουτάβι της στο χαριτωμένο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram την Πέμπτη.

«Η καλεσμένη μας σταρ, Χάιντι Κλουμ έπρεπε να δείξει πραγματικό θάρρος»

Η δραματική σειρά αφορά μια ομάδα υπηρεσιών ορεινής διάσωσης που αντιμετωπίζει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στις γερμανικές Άλπεις, σύμφωνα με τη σελίδα IMDB της σειράς.Παρασκηνιακές εικόνες από τον λογαριασμό «Die Bergretter» στο Instagram δείχνουν την Κλουμ να κουβεντιάζει με τον ηθοποιό Σεμπάστιαν Στρέμπελ.

«Η καλεσμένη μας σταρ Χάιντι Κλουμ έπρεπε να δείξει πραγματικό θάρρος», ανέφερε μία από τις αναρτήσεις.Την κριτή του «America’s Got Talent»πλαισίωσε ακόμη και ο σύζυγος της – ο ροκάς Tokio Hotel Tom Kaulitz – ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη στα γερμανικά.Το αγαπημένο ζευγάρι εθεάθη τελευταία στο Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας, όπου το μοντέλο εμφανίστηκε γυμνόστηθη κάτω από ένα δερμάτινο μπουφάν.

Εμφάνιση «φωτιά»

Photo: Instagram

Το αγαπημένο ζευγάρι εθεάθη τελευταία στο Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας, όπου το μοντέλο εμφανίστηκε γυμνόστηθη κάτω από ένα δερμάτινο μπουφάν. Αυτή και ο Kaulitz, 34 ετών, εντοπίστηκαν στον χώρο της F1 το Σάββατο το βράδυ και πόζαραν για μια «καυτή» selfie στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Κλουμ φορούσε ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες μέχρι το ύψος του μηρού, διχτυωτές κάλτσες, ένα ψηλόμεσο εσώρουχο και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν – χωρίς να φοράει τίποτα από κάτω.

*Mε πληροφορίες από Page Six | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram | Heidi Klum

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ