Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός 59χρονου από τη Θήβα. Τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (26/1) και έκτοτε η οικογένειά του τον αναζητά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, που ενημερώθηκε σήμερα (28/1) για την εξαφάνιση, ο 59χρονος έχει να δώσει σημεία ζωής δύο μέρες και η οικογένεια ζήτησε τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Σε κίνδυνο η ζωή του

Ο άντρας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, που δυσκολεύουν τον προσανατολισμό και την επικοινωνία του. «Υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο», ενημερώνει ο Οργανισμός.

Για την εξαφάνιση έχει κινητοποιηθεί η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής», μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα καθώς και την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Θήβας.

Ο 59χρονος έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε καφέ παντελόνι, μπλε μπουφάν και κρατούσε μπλε τσαντάκι.

Ο 59χρονος που εξαφανίστηκε

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ (http://bit.ly/missing-alert-android) και για Apple κινητά εδώ (http://bit.ly/missing-alert-apple).

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ