Ισχυρές έως και τρομακτικές αναταράξεις σημειώθηκαν σε αεροπορική πτήση από τα Μπαρμπέιντος με προορισμό το Μάντσεστερ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 11 επιβατών.

Στην πτήση της εταιρείας Maleth Aero επέβαιναν συνολικά 225 άτομα. Οι αναταράξεις σημειώθηκαν σχεδόν 2 ώρες μετά την απογείωση με αποτέλεσμα οι πιλότοι να ζητήσουν έκτακτη προσγείωση στις Βερμούδες, όπου όλοι οι επιβάτες αναγκάστηκαν να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Κατά την προσγείωση, οι τραυματισμένοι επιβάτες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Τα 13 μέλη του πληρώματος δεν τραυματίστηκαν.

Η πτήση 1975 της Maleth Aero είχε απογειωθεί από τα Μπαρμπέιντος με μία ώρα καθυστέρηση και αναμενόταν να φθάσει στο Μάντσεστερ λίγο πριν από τις 6 το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον Independent, η πτήση έφτασε στον προορισμό της τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (27/12).

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας των Βερμούδων, Owen Darrell, δήλωσε: «Γνωρίζουμε την κατάσταση και εργαζόμαστε επιμελώς για να διασφαλίσουμε την ευημερία όλων των εμπλεκομένων. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την ταχεία ανταπόκριση όλου του προσωπικού των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που διασφάλισε την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ