Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023, 21:54

Zougla Newsroom

Το «σάρωμα» των στενών γύρω από το σπίτι του Βασίλη Ρουμπέτη, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, σιγά σιγά αποδίδει καρπούς.

Από το επόμενο πρωινό της δολοφονίας, ομάδες αστυνομικών αναζητούσαν εικόνα του κλεμμένου αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές προκειμένου να πλησιάσουν το σπίτι του γνωστού οργανωμένου οπαδού.

Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο που παρουσιάζει η «Ζούγκλα», φαίνεται το σκούρο αυτοκίνητο των δραστών το οποίο είχε κλαπεί από την περιοχή του Χαλανδρίου, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας ανήκουν σε όχημα ίδιας μάρκας από τη Γλυφάδα, τις οποίες οι εκτελεστές είχαν αντιγράψει.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μελετούν όλα τα βίντεο, καθώς θέλουν να δουν αν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, στο αυτοκίνητο μπήκε ή βγήκε κάποιο άτομο, ενώ εμφανίζονται σίγουροι ότι εκτός από τους δυο εκτελεστές επιβαίνει και ένα τρίτο άτομο, το οποίο έχει τον ρόλο του οδηγού.

Κομβικό επίσης σημείο για τις έρευνες τους, οι οποίες είναι σε πλήρη εξέλιξη, είναι πως έφυγαν οι δράστες από το σημείο όπου πυρπόλησαν το αυτοκίνητο, στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

 

Ταυτόχρονα, μέσω των βίντεο που συγκεντρώνουν θέλουν να διαπιστώσουν αν υπήρχε υποστηρικτική ομάδα ή κάποιο άλλο όχημα στο οποίο επιβιβάστηκαν οι δράστες μετά τη δολοφονία. Δεν είναι απίθανο να κινήθηκαν παράλληλα ή σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο που σταμάτησε έξω από το σπίτι του Βασίλη Ρουμπέτη και τον εκτέλεσε μαζί με τον γαμπρό του Διονύση Μουζακίτη.

Από τα βίντεο του σπιτιού οι αστυνομικοί έχουν πλήρη εικόνα των δυο αδίστακτων κακοποιών. Πλησίασαν το αυτοκίνητο του Βασίλη Ρουμπέτη από την πλευρά του οδηγού και άνοιξαν πυρ. Το θύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Παρά το γεγονός ότι η θωράκιση τον προστάτευσε, όλα τελείωσαν όταν η κάννη από το ένα Καλάσνικοφ βρήκε το παράθυρο του λίγο κατεβασμένο και άρχισε να ρίχνει μέσα στην καμπίνα του οδηγού.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023, 21:54

ΠΗΓΗ