Ένα δημοφιλές τραγούδι με ιδιαίτερο συμβολισμό για την… συγκυρία επέλεξε ο σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, ο οποίος έπαιξε στο πιάνο που βρήκε έξω από την αίθουσα όπου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο κ. Φαραντούρης, ο οποίος είναι λάτρης της μουσικής, επέλεξε το γνωστό τραγούδι «Το Χειροκρότημα», που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Και είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Κι αν μας αντέξει το σκοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα».

«Εσείς εδώ παιρνάτε καλά», του είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

Πιο ιδανικό τραγούδι για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν θα μπορούσε να διαλέξει, καθώς το κύμα αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί, την ώρα που ο πρόεδρος και τα ηγετικά στελέχη προσπαθούν να περάσουν μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον του κόμματος, παρά τη διάσπαση και τις διαφωνίες.

Ξαφνιάστηκε ο Κασσελάκης – Τι του είπε

Χαρακτηριστικό είναι πως, λίγο πριν μπει στην αίθουσα όπου διεξάγεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έπιασε στα… πράσα τον Νικόλα Φαραντούρη, με τον οποίο αγκαλιάστηκαν.

Έκπληκτος φάνησε αρχικά ο κ. Κασσελάκης, ενώ απευθυνόμενος στον «πιανίστα» του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Εσείς εδώ παιρνάτε καλά!»

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ