Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πατροκτονία στα Καλύβια Θορικού, με τις λεπτομέρειες να ξεδιπλώνουν το κουβάρι του άγριου εγκλήματος.

Του έστησε καρτέρι θανάτου

Όπως όλα δείχνουν, το χέρι του 16χρονου όπλισαν οι χρόνιες συγκρούσεις που είχε με τον 71 ετών πατέρα του, το οποίον σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές όντας σε κατάσταση αμόκ. Έπειτα από έναν νέο καυγά που είχε με τον θανόντα, ο δράστης αποφάσισε να του στήσει καρτέρι θανάτου και να δώσει ένα τέλος σε όσα βίωνε.

Έτρεχε αιμόφυρτος στις σκάλες

Το θύμα έτρεχε αιμόφυρτο στις σκάλες, προκειμένου να ξεφύγει από το μένος του θύτη. Τελικά, σωριάστηκε στην πυλωτή της μονοκατοικίας μέσα σε μια λίμνη αίματος, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο γιος του, του είχε ήδη καταφέρει 20 μαχαιριές. Τουλάχιστον δέκα εξ αυτών είχαν βρει τον πατέρα του στον λαιμό και στο στήθος. Ο νεαρός είχε αποφασίσει ν’ αφαιρέσει τη ζωή του ανθρώπου ο οποίος, όπως κατέθεσε ο 16χρονος στους αστυνομικούς μετά από το στυγερό έγκλημα, τον κακοποιούσε.

«Μας κακοποιούσε χρόνια, είχε προσβλητική συμπεριφορά. Η μητέρα και ο αδερφός μου είχαν φύγει από το σπίτι. Περίμενα να ενηλικιωθώ για να φύγω και εγώ. Δεν άντεξα και τον σκότωσα», είπε ο φονιάς στους αστυνομικούς.

Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Έσπασε το μαχαίρι από τη μανία του

Από τα πολλαπλά χτυπήματα και τη δύναμη που χρησιμοποίησε ο ανήλικος δράστης, το ένα από τα μαχαίρια έσπασε. Στη φωτογραφία με τα δυο φονικά όπλα που χρησιμοποίησε ο 16χρονος, μπορείτε να δείτε ότι λείπει η λαβή του μεγαλύτερου μαχαιριού.

Το απόγευμα της Παρασκευής (22/12), ο 16χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι όπου έμενε με τον πατέρα του, μετά από βόλτα που είχε πάει στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα του και τον αδελφό του.

Ομολόγησε την πράξη του

Με δυο μαχαίρια περίμενε τον πατέρα του στην είσοδο του σπιτιού. Όταν το θύμα έφτασε στο σπίτι, ακολούθησε η άγρια δολοφονία του. Μετά από την τέλεση του εγκλήματος, ο 16χρονος κάλεσε τη μητέρα του και της είπε όσα είχε κάνει. Η αστυνομία μετέβη στο σημείο και συνέλαβε τον ανήλικο.

Ο 16χρονος ζούσε με τον πατέρα του, ενώ ο αδελφός του, 19 ετών, διέμενε με τη μητέρα τους, καθώς οι δυο γονείς ήταν χωρισμένοι.



ΠΗΓΗ