Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς δήλωσε το Σάββατο ότι πέντε Ισραηλινοί όμηροι ενδέχεται να σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επίθεση, καθώς έχασε επαφή με μια ομάδα που κρατούσε τους ομήρους.

Μάλιστα οι Ταξιαρχίες Αλ Κασάμ κατονόμασα τρεις από τους πέντε ομήρους για τους οποίους δεν έχουν εικόνα αν είναι νεκροί ή ζωντανοί.

«Πιστεύουμε ότι οι όμηροι σκοτώθηκαν» δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος Τύπου της Χαμάς

Σε δήλωσή του στο Telegram, ο Αμπού Ουμπάιντα, εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Αλ Κάσαμ, δήλωσε «Ως αποτέλεσμα του βάναυσου σιωνιστικού βομβαρδισμού, χάσαμε την επαφή με την ομάδα που είναι υπεύθυνη για πέντε από τους σιωνιστές ομήρους, συμπεριλαμβανομένων των Χαΐμ Πέρι, Γιοράμ Μέτζκερ (σ.σ. 80 ετών με σπασμένο γοφό, η σύζυγός του απελευθερώθηκε) και Αμιράμ Κομπέρ».

Η Χαμάς έχει ενημερώσει ξανά πως έχασε επαφή με τις ομάδες της

«Πιστεύουμε ότι οι όμηροι σκοτώθηκαν εξαιτίας μιας από τις σιωνιστικές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας», πρόσθεσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ταξιαρχίες Αλ Κάσαμ αναφέρουν ότι έχουν χάσει την επαφή με ομάδες που κρατούν Ισραηλινούς ομήρους στη Γάζα.

Στις 18 Νοεμβρίου, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανακοίνωσε ότι έχασε την επαφή με μια ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την προστασία των ισραηλινών αιχμαλώτων, λέγοντας ότι «η τύχη των ομήρων και των απαγωγέων ήταν άγνωστη».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ