Σοκάρει η μητέρα της ανήλικης που κατήγγειλε τον παππού της για σεξουαλική κακοποίηση τα τελευταία 7 χρόνια.

Όπως λέει πριν ένα χρόνο η 16χρονη σήμερα κόρη της, εκμυστηρευτικέ στην ξαδέρφη της, τι περνούσε στα χέρια του παππού της και έτσι έμαθε και η ίδια τι γινότα.

«Αν είχε βιάσει το παιδί…»

Ωστόσο όπως ισχυρίζεται η μητέρα της δεν έχει υπάρξει βιασμός. «Αν το είχε κάνει τώρα θα ήμουν φυλακή» λέει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΡΤ η μητέρα του κοριτσιού αναφέρει τα εξής:

«Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου Δραπετσώνας και αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ