Μια βόλτα στον κόσμο του Instagram ήταν αρκετή για να πέσουμε τυχαία πάνω σε αυτή την γλυκιά φωτογραφία. Το κοριτσάκι που βλέπεις, είναι αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και έχει ιδρύσει εταιρία παραγωγής.

Η Mαρία Κορινθίου αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και τις σκέψεις ή τους προβληματισμούς της. Με μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βρήκαμε μια φωτογραφία με την ίδια σε νηπιακή ηλικία μαζί με ένα σκύλο.

Μαρία Κορινθίου

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός, έγινε το 2006, μέσα από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Κρυφά μονοπάτια». Ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα από την κωμική σειρά «Ήρθε κι έδεσε» την ίδια χρονιά, ενώ τη σεζόν 2006-2007 συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της σειράς «Singles 2». Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε τη σεζόν 2007-2008 στη δραματική σειρά «Ο Γητευτής» στον ANT1. Εκεί υποδύθηκε την Χρυσάνθη ενώ συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Αλέξανδρο Σταύρου, τον Ιωσήφ Μαρινάκη και την Μπέτυ Λιβανού.

Το 2008, ακολούθησαν τρεις ακόμη τηλεοπτικές συμμετοχές. Την περίοδο 2010-2011 έλαβε μέρος στο φιλανθρωπικό show τραγουδιού του Mega Channel «Just the 2 Of Us» καταλαμβάνοντας την 12η θέση. Μετά από τηλεοπτική αποχή πέντε ετών, επέστρεψε τηλεοπτικά το 2013 κάνοντας μία guest εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Πίσω στο Σπίτι». Ύστερα ξεκίνησε να εμφανίζεται σε διάφορες σειρές και εκπομπές.

Η πρώτη της γνωστή εμφάνιση στο θέατρο, έγινε τη σεζόν 2009-2010 με την παράσταση «Φόνος Μετά Μουσικής» στο Θέατρο Αθηναΐς. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2008. Τότε πρωταγωνίστησε στο ερωτικό θρίλερ «Deep end» μαζί τον Αλέκο Συσσοβίτη, την Ναταλία Λιονάκη και τον Κώστα Σόμμερ.

Το 2018, ξεκίνησε τη δική της σειρά γυναικείων ρούχων, με την επωνυμία «Maria Korinthiou Collection».

Το 2019, εκδόθηκε το πρώτο της παιδικό βιβλίο, με τίτλο «Η Παραμυθοποιός».

Μαζί με τον σύζυγο της, Γιάννη Αϊβάζη έχει ιδρύσει εταιρία παραγωγής, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και εκδίδει περιοδικά.



ΠΗΓΗ