Κορυφώνεται η αγωνία για τον 18χρονο τραυματία, που τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/12) παρασύρθηκε από ΙΧ την ώρα που ήταν πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι, στη Λάρισα.

Ο νεαρός συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, με τους γονείς του να «λιώνουν» από αγωνία.

Δίνει μάχη στην εντατική

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής επί της οδού Αγχιάλου στην συνοικία της Φιλιππούπολης, στη Λάρισα.

Ο 18χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ επέστρεφε σπίτι με το ηλεκτρικό του πατίνι από νυχτερινή διασκέδαση.

Ο οδηγός του ΙΧ σταμάτησε στο σημείο και ειδοποίησε το ασθενοφόρο

Οι γονείς του, έμαθαν για το σοβαρό τροχαίο, όταν αστυνομικοί τηλεφώνησαν στο σπίτι τους. Έκτοτε παραμένουν σε κατάσταση σοκ και ελπίζουν ο γιος τους να γίνει γρήγορα καλά.

«Από την Τροχαία το μάθαμε. Με το αυτοκίνητο χτύπησε, δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες. Ξέρουμε μόνο ότι θέλουμε να γίνει καλά. Δεν έχουμε πληροφόρηση και εμείς», λέει η μητέρα του 18χρονου στο Live News.

Στο χειρουργείο για την αφαίρεση αιματώματος

O άτυχος νεαρός υπεβλήθη εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Στο πλευρό του 18χρονου, που αυτές τις μέρες έχει γενέθλια, βρίσκονται πάντα οι γονείς του.

«Ήταν εκεί μέχρι το πρωί. Οι γιατροί έκαναν χθες χειρουργείο για το αιμάτωμα, αφαιρέθηκε και είναι εντάξει. Είναι αισιόδοξοι», λέει ο πατέρας του.

«Με αυτοκίνητο νομίζω χτύπησε. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Μόνο να γίνει καλά το παιδί μου. Είναι 18 χρόνων, έχει γενέθλια», συμπληρώνει η μητέρα του.

Ο οδηγός του ΙΧ σταμάτησε στο σημείο και ειδοποίησε το ασθενοφόρο. Ήταν τα λεπτά που ο 18χρονος βρισκόταν, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, μεταξύ ζωής και θανάτου.

Οι γονείς του δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για το ατύχημα, ωστόσο δεν έχουν την αισιοδοξία τους, καθώς ο γιος τους δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Στα χέρια της αστυνομίας βίντεο ντοκουμέντα

Στο σημείο του ατυχήματος επικράτησε πανδαιμόνιο. Ταχύτατα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομικοί που πήραν κατάθεση από τον οδηγό του ΙΧ, ο οποίος φέρεται να τους είπε ότι το ηλεκτρικό πατίνι πετάχτηκε στον δρόμο και ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους μια σειρά από βίντεο ντοκουμέντα που έχουν καταγράψει την στιγμή της παράσυρσης και τα εξετάζουν ώστε να μπορέσει να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα για το τι συνέβη.



ΠΗΓΗ