Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου συνεδρίασαν οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Βόλου σε κοινή συνεδρίαση με ικανοποιητική, όπως σημειώνεται από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της,  προσέλευση παλαιών αλλά και νέων μελών, μετά από κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής και το νέο Συντονιστή Γιάννη Κηπουρό. Η σύγκλιση της ολομέλειας των Οργανώσεων του Βόλου έγινε για πρώτη φορά μετά τις εσωκομματικές εκλογές που ανέδειξαν για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το μήνυμα για ανασυγκρότηση του κόμματος τοπικά και η προσήλωση στους στόχους που θέτει ο οδικός χάρτης της τελευταίας απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ήταν ξεκάθαρο.

«Με το βλέμμα στραμμένο στην εκλογή συνέδρων, νέων Συντονιστικών ΟΜ και νέας Νομαρχιακής Επιτροπής στις 17-18 Φεβρουαρίου, προχωράμε ενωτικά και δυναμικά προς το Έκτακτο Συνέδριο που θα διεξαχθεί την 23η, 24η και 25η Φεβρουαρίου 2024. Να υπενθυμίσουμε ότι για πρώτη φορά η εκλογή Νομαρχιακών Επιτροπών θα γίνει από τη βάση του κόμματος και όχι δια αντιπροσώπου, κατά συνέπεια θα κληθούν όλα τα μέλη του κόμματος να ψηφίσουν.

Στις 15 Ιανουαρίου που θα ανοίξει ο προσυνεδριακός διάλογος θα έχουμε μία γόνιμη παραγωγή ιδεών για το μέλλον και την πορεία του κόμματος αλλά και της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας είναι απαραίτητο να έχει μία ιδιαίτερη συμβολή στον διάλογο αυτόν. Η ανασυγκρότηση του κόμματος προχωράει γοργά, οι επικαιροποιημένες προγραμματικές θέσεις θα κατατεθούν σύντομα και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως αξιωματική αντιπολίτευση θα συνεχίσει το κρίσιμο έργο το οποίο του έχει ανατεθεί με την ψήφο του ελληνικού λαού», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.



ΠΗΓΗ