Την ώρα που οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν το όπλο και το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου στην περιοχή του Μεσολογγίου, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση καλούνται να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία του 31χρονου.

Οι αστυνομικοί θα πρέπει να βρουν τα στοιχεία για να κατανοήσουν τα γεγονότα τη μοιραία νύχτα και να καταφέρουν να «καταγράψουν» τις κινήσεις του κατηγορούμενου κρεοπώλη, μιας και ο 50χρονος εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας και να πέφτει συνεχώς σε νέες αντιφάσεις.

Μετέφερε τη σορό;

Ο άτυχος 31χρονος βρέθηκε πυροβολημένος, με τα ρούχα που φορούσε το μοιραίο βράδυ, σε ερημική τοποθεσία, 500 μέτρα μακριά από το εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας στο Μεσολόγγι.

Για το σημείο και τον τρόπο που βρέθηκε δολοφονημένος ο Μπάμπης Κούτσικος, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, Χρήστος Τέγας.

«Ήταν πεσμένος μπρούμυτα ανάμεσα στις καλαμιές. Ο σκύλος τον βρήκε από την έντονη μυρωδιά που υπήρχε. Εγώ θεωρώ ότι όποιος το έκανε δύσκολα να το έκανε μόνος του σε αυτό το σημείο» σημείωσε ο κ. Τέγας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας υποστήριξε ότι το άψυχο σώμα του Μπάμπη Κούτσικου ίσως να μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, μετά τη δολοφονία του. «Εδώ μεταφέρθηκε γιατί δεν υπήρξε πουθενά ούτε μια κηλίδα αίμα» τόνισε.

Η τύχη του κινητού και του όπλου

Ο Χρήστος Τέγας υπογράμμισε ότι οι απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών είναι πολύ πιθανό να κρύβονται στο κινητό και το όπλο του Μπάμπη, τα οποία οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν.

«Θα μπορούσε ο κρεοπώλης να τα έχει πετάξει σε διάφορα σημεία είτε στην λιμνοθάλασσα είτε σε κάποιο άλλο αυλάκι είτε και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου. Θεωρώ όμως ότι σύντομα θα ανοίξει το στόμα του και θα πει στους αστυνομικούς όλα όσα χρειάζονται για να λυθεί το πρόβλημα» πρόσθεσε.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ