Τα όσα έζησε στα χέρια του συντρόφου της περιέγραψε η 19χρονη στη Ζάκυνθο, ο οποίος της άσκησε βία ώστε να αποβάλει το παιδί που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, την έδεσε, την κακοποίησε με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο της το σώμα και την ανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

«Μου πάτησε το κεφάλι, με πέταξε στο κρεβάτι και μου είπε έχω αποφασίσει να σκοτώσω το παιδί. Πως δεν μπορεί να δεχτεί πως θα το πάρει μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά η 19χρονη.

«Μου είπε «έχω αποφασίσει να σκοτώσω το παιδί»»

«Με έβαλε να σβήσω τη φωτογραφία με τον υπέρηχο για να μην μας ματιάσουν. Δεν το έλεγε ούτε στους γονείς τους. Από το στόρι μου το μάθανε οι δικοί του άνθρωποι. Η γιαγιά μου ήταν μαζί μου στη γυναικολόγο. Αυτός με πήγε εκεί. Ήξερε πως η γιαγιά μου θα είχε αντίρρηση. Μου το έλεγε η γιαγιά μου…», πρόσθεσε σοκαρισμένη η 19χρονη.

«Η γιαγιά μου ποτέ δεν είπε πως δεν θέλει το μωρό. Είχε πάρει τηλέφωνο πως είμαι έγκυος και πως θα με βοηθήσουν. Το μόνο που είπε ήταν πως είμαι μικρή και να μείνω σπίτι της», υπογράμμισε αναφορικά με την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στη γιαγιά και στη γυναικολόγο.

«Στημένη ιστορία» λέει ο πατέρας του 27χρονου

«Ολη αυτή η ιστορία ήταν στημένη από τους γονείς της κοπέλας» ισχυρίζεται ο πατέρας του 27χρονου, ο οποίος μίλησε στα αλβανικά μέσα.

«Η γιαγιά δεν ήθελε να γίνει ο αρραβώνας. Δεν ξέραμε ότι ήταν έγκυος, μόνο υποψιαζόμασταν, δεν το είχε πει στον γιο μου. Η κοπέλα πέρναγε καλά μαζί του, τον αγαπούσε με όλη την καρδιά της. Μου έλεγε ότι την αγαπάει. Η γιαγιά της δεν τον ήθελε, ο πατέρας της ήταν στη φυλακή, πήγε ο γιος στη φυλακή και τον συνάντησε για να ζητήσει το χέρι της και πήρε την ευχή του.

«Της έδωσαν φάρμακα για να αποβάλει. Της τα έδωσε η γιαγιά και η μητέρα της. Τις καταγγελίες τις έκαναν αυτές για να μπει ο γιος στη φυλακή. Τα παιδιά αγαπιούνται, αλλά δεν ήθελε η γιαγιά. Πριν μια βδομάδα ο γιος μου μού είπε ότι υποψιαζόταν πως είναι έγκυος».

Φωτογραφίες – ντοκουμέντα

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ζακύνθου, όταν είδαν την 19χρονη κοπέλα να μπαίνει στο νοσοκομείο Ζακύνθου σε άθλια κατάσταση, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Από την πρώτη στιγμή, όλα έδειχναν κακοποίηση, έτσι, ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα στο Γ.Ν. Ζακύνθου.

Η 19χρόνη, σε άθλια κατάσταση, μόλις είδε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τη ρώτησαν τι έχει συμβεί, άρχισε να περιγράφει καρέ-καρέ τα όσα έζησε.



ΠΗΓΗ