Ο Γιάννης Βαρδής με αφορμή το «χοντρή» που έκοψε από τους στίχους του τραγουδιού η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μίλησε για την δική του εμπειρία με ένα κομμάτι του πατέρα του. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πώς του στέλνουν σχόλια στα social media ότι κακώς ο Αντώνης Βαρδής έγραψε τον στίχο «μου περνάει από το μυαλό να σε σκοτώσω».

«Εγώ έχω ακούσει παρόμοιο πράγμα για ένα κομμάτι του πατέρα μου, το «Σε αγάπησα στον μέγιστο βαθμό». Τι λέει ο στίχος; «Μου περνάει απ’ το μυαλό να σε σκοτώσω». Διαβάζω λοιπόν στo Twitter: Ντροπή για τον Βαρδή που το έγραψε αυτό», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Βαρδής σε ερώτηση για το θέμα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Είναι ένα αγνό κομμάτι, που γράφτηκε σε μία άλλη εποχή. Δεν ξέρω μέχρι πού φτάνει το δικαίωμα του τραγουδιστή, συμφωνώ με τον κύριο Κραουνάκη», συμπληρώνει ο τραγουδιστής.

«Επειδή δεν έχω την ίδια δύναμη που είχα στο ραδιόφωνο παλιά, προτιμώ τα ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου να τα δίνω σε κάποιον που ξέρω ότι θα τον βοηθήσει η εταιρεία και θα κάνει την επιτυχία που πρέπει. Ο πατέρας μου έγραφε κατά παραγγελία», παραδέχεται ο Γιάννης Βαρδής για τα ακυκλοφόρητα κομμάτια του αείμνηστου συνθέτη.

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε προκύψει ανάμεσα στον ίδιο και τη Φιλοθέη Μωβ, με αφορμή τη συναυλία -αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή στο Καλλιμάρμαρο.

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Το ηθικό δικαίωμα το έχω εγώ. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω για τον πατέρα μου. Μπορώ να κάνω συναυλίες, να βγάλω βιβλίο, μπλουζάκια, να κάνω ό,τι θέλω. Όταν “έφυγε” ο πατέρας μου, στους ανθρώπους της Heaven πήγαμε μαζί με την κυρία αυτή (σ.σ. Φιλοθέη Μωβ) για να μιλήσουμε για τη συναυλία. Οπότε, ας μην μου λέει από τη μία “θέλω” και από την άλλη “δεν θέλω”. Τότε ήθελε», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ