Η νίκη των Kansas State Wildcats κόντρα στο North Carolina State Wolfpack έγινε λίγο πιο γλυκιά όταν η ομάδα άρχισε να τρώει τη «βρώσιμη μασκότ» του Pop-Tarts Bowl κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού της μετά το παιχνίδι.

Ο αθλητικός ανταποκριτής του CBS στο Μαϊάμι, Mike Cugno, συμμετείχε επίσης στη γιορτή, γράφοντας στο X: «Η pop tart τρέχει στην κυριολεξία για να σωθεί #PopTartsBowl»

Μετά τη νίκη της ομάδας με 28-19 στο κολεγιακό παιχνίδι κύπελου στο Camping World Stadium στο Ορλάντο της Φλόριντα, το βράδυ της Πέμπτης, μια γιγαντιαία μασκότ Pop-Tarts -που ονομάζεται Strawberry- χαιρέτησε και κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα», πριν κατεβεί προς τα κάτω σε μια υπερμεγέθη φρυγανιέρα.

«Αναπαύσου εν ειρήνη», είπε ο παρουσιαστής καθώς περίμεναν να αναδυθεί η νόστιμη λιχουδιά. «Ανυπομονώ να σε φάω».

«Δεν άφησαν ούτε ψίχουλα»

Στη συνέχεια, ένα παγωμένο Pop-Tart γλυκό με γεύση φράουλα βγήκε από κάτω, καθώς οι πεινασμένοι ποδοσφαιριστές περίμεναν το γλυκό της «φρυγανιέρας». Ο πασαδόρος του Kansas State Avery Johnson και ο προπονητής Chris Klieman πήραν τις πρώτες μπουκιές και οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν γρήγορα, καθώς έπαιζε το «Hot Stuff» των Donna Summer και Kygo.

Ο ξεκαρδιστικός πανηγυρισμός – ο οποίος περιελάμβανε επίσης την απονομή του τροπαίου Pop-Tarts στο Kansas State που κατατάσσεται στο νούμερο 25 της σχετικής βαθμολογίας – έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αθλητικός ανταποκριτής του CBS στο Μαϊάμι, Mike Cugno, συμμετείχε επίσης στη γιορτή, γράφοντας στο X: «Η pop tart τρέχει στην κυριολεξία για να σωθεί #PopTartsBowl».

Ο επίσημος λογαριασμός του Pop-Tarts Bowl στο X μοιράστηκε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν άφησαν πίσω τους καθόλου από τη λιχουδιά με μια φωτογραφία του άδειου κουτιού του σνακ.

«Δεν άφησαν ούτε ψίχουλα», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας.

*Με πληροφορίες από People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Twitter | X



ΠΗΓΗ