Οι ύποπτοι δεν κατόρθωσαν να εισέλθουν στο σπίτι, ωστόσο προκάλεσαν ζημιές και κατόπιν συνελήφθησαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το σπίτι του παρουσιαστή του TF1 Νίκου Αλιάγα στο Fontenay-sous-Bois (Val-de-Marne) αποτέλεσε στόχος απόπειρας διάρρηξης κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας προς Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας η πύλη της κατοικίας παραβιάστηκε και η μπροστινή πόρτα υπέστη ζημιές, συμπεριλαμβανομένης μιας τρύπας που ανοίχτηκε πάνω από την κλειδαριά

Ο παρουσιαστής του Star Academy δεν βρισκόταν στο σημείο την στιγμή που σημειώθηκε το συμβάν.

Γύρω στις 3:30 π.μ., αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή αντιλήφθηκαν ένα μαύρο Citroën DS σταθμευμένο σε ένα δρόμο που εκτείνεται κατά μήκος του Bois de Vincennes. Καθώς διέρχονταν, τα πέντε άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο απομακρύνονταν και πάλι εσπευσμένα, με όλα τα φώτα σβηστά.

Σωτήριος ο συναγερμός

Ακολούθησε καταδίωξη στους παρακείμενους δρόμους μέχρι το Nogent-sur-Marne, όπου το Citroën DS ακινητοποιήθηκε όταν χτύπησε σε κράσπεδο. Μέσα στο αυτοκίνητο, τα πέντε άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τελικά συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Στο αυτοκίνητό τους, η αστυνομία ανακάλυψε σύνεργα που δεν άφηναν πολλές αμφιβολίες για τις προθέσεις των υπόπτων: μπαλακλάβες, γάντια, χοντρή κολλητική ταινία.

Επιστρέφοντας στο Fontenay-sous-Bois, η αστυνομία εξέτασε την ευρύτερη περιοχή γύρω από το σπίτι μπροστά από το οποίο ήταν σταθμευμένο το DS. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας η πύλη της κατοικίας παραβιάστηκε και η μπροστινή πόρτα υπέστη ζημιές, συμπεριλαμβανομένης μιας τρύπας που ανοίχτηκε πάνω από την κλειδαριά. Ωστόσο, τα εν λόγω άτομα δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο σπίτι, επειδή είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.

Ο Νίκος Αλιάγας, που απουσίαζε την ώρα της απόπειρας διάρρηξης, σύμφωνα με την αστυνομία που ανακάλυψε το όνομα του σε ασφαλιστικό έγγραφο που είχε αφεθεί σε αυτοκίνητο στην αυλή του σπιτιού, κλήθηκε με σκοπό την ενδεχόμενη υποβολή μήνυσης.

*Mε πληροφορίες από leparisien

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ