Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας με τον ξυλοδαρμό ενος αστυνομικού. Δράστης της επίθεσης ένας οδηγός μοτοσικλέτας που εξαγριώθηκε όταν ο πρώτος πήγε να τον γράψει.

Εξαγριωμένος  ο οδηγός της μηχανής, αρνούνταν να απομακρύνει τη μηχανή του και αντέδρασε με βία όταν ο αστυνομικός έβγαλε το μπλοκάκι να τον «γράψει»

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», όλα συνέβησαν πρι από λίγες μέρες στα Πατήσια, όταν ο μοτοσκλετιστής -και δράστης της επίθεσης- είχε «κλείσει» με το όχημά του το αυτοκίνητο του αστυνομικού που υπηρετούσε στην Τροχαία.

Του «έκλεισε» το αυτοκίνητο με την μηχανή, τον έβρισε και του επιτέθηκε

Ο αστυνομικός φέρεται να του ζήτησε να από τον κάτοχο της μηχανής να απομακρύνει το όχημά του διότι του έκλεινε τον δρόμο και δεν μπορούσε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο του, ωστόσο ο θρασύς μοτοσικλετιστής αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Τότε ο αστυνομικός έβγαλε το μπουφάν του, κάτω από το οποίο φορούσε την υπηρεσιακή του στολή, δείχνοντας στον μοτοσικλετιστή ότι έφερε αντίρρηση σε λάθος άνθρωπο, καθώς θα του έκοβε κλήση. Ωστόσο, ο κάτοχος της μηχανής δεν πτοήθηκε, αλλά συνεχισε να προχωρά σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να αρνείται πεισματικά να απομακρύνει το όχημά του.

Σε αυτό το σημείο, ο αστυνομικός έβγαλε το μπλοκάκι και ξεκίνσηε να γράφει για να κόψει κλήση στον μοτοσικλετιστή, εκείνος όμως εξαγριώθηκε και άρχισε να τον γρονθοκοπά με μανία.

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο αστυνομικός

Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν ο αστυνομικός να καταλήξει στο νοσοκομείο, ενώ υπέβαλε και μήνυση σε βάρος του μοτοσικλετιστή.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ