Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα ξεκίνησε ως φαίνεται μία μέρα νωρίτερα, καθώς και αύριο είναι αργία λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς.

Στα διόδια της Ελευσίνας παρατηρήθηκαν ουρές αυτοκινήτων έως και ενός χιλιομέτρου

Η Αθήνα εξακολουθεί να είναι άδεια με τη φετινή έξοδο να θεωρείται από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων, ενώ και η αυριανή αργία δίνει μια μικρή παράταση πριν την επιστροφή.

Ωστόσο, κάποιοι αποφάσισαν να επιστρέψουν ήδη από το μεσημέρι της Δευτέρας πιστεύοντας ότι δεν θα βρουν κίνηση. Προφανώς, ήταν πολλοί όσοι έκαναν την ίδια σκέψη με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων, έως και ενός χιλιομέτρου, στα διόδια της Ελευσίνας.

Επί ποδός η Τροχαία

Σημειώνεται πως μέχρι και την Κυριακή αναμένεται να επιστρέψουν στην Αττική περίπου 400.000 οχήματα, αφού το διάστημα από Μ. Τετάρτη έως Μ. Σάββατο από την πρωτεύουσα έφυγαν συνολικά 390.251 οχήματα – από τα διόδια της Ελευσίνας 227.089 Ι.Χ. και από τα διόδια των Αφιδνών 163.162 Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία σε όλα τα σημεία, με την κορύφωση της επιστροφής των αδειούχων να αναμένεται αύριο.

Με καλό καιρό η επιστροφή

Ο καιρός φαίνεται πως είναι σύμμαχος των εκδρομέων που επιστρέφουν, αφού γενικά θα είναι αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Σήμερα και αύριο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τη θερμοκρασία να αναμένεται να φτάσει έως και 27 βαθμούς και τους ανέμους έως 5 μποφόρ.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ