Ένας μήνας έχει περάσει από τη σοκαριστική αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον πως πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία». Από τότε δεν έχουμε νέα της με αποτέλεσμα οι fan της βασιλικής οικογένειας να ανησυχούν, ωστόσο υπάρχουν θετικές ενδέιξεις για την πορεία της υγείας της και εμπειρογνώμονας του Παλατιού εξηγεί ποια είναι αυτά.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, εξέπληξε τον κόσμο τον περασμένο μήνα, όταν ανακοίνωσε πως υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» για μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εγχείρησης που υποβλήθηκε στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Έκτοτε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ -υποσχόμενος να φροντίζει την πριγκίπισσα της Ουαλίας- και τα τρία τους παιδιά αποχώρησαν στο εξοχικό τους στο Νόρφολκ για να περάσουν τις πασχαλινές τους διακοπές.

Οι ενδείξεις ανάρρωσης και ο ρόλος του Γουίλιαμ

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε ένα βήμα από τα καθήκοντα του για να στηρίξει τη σύζυγό του, ωστόσο, επέστρεψε στη βασιλική ζωή με μια εμφάνιση σε μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ της Αγγλίας την Πέμπτη. Πρόκειται για ένα γεγονός που δείχνει ότι η πορεία της υγείας της Κέιτ Μίντλετον βαίνει καλώς.

Είχε προηγηθεί βέβαια, μια έξοδος με τον μεγαλύτερο γιο του, πρίγκιπα Τζορτζ, σε ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης του ομάδας την περασμένη εβδομάδα.

Όλα αυτά, σύμφωνα με έναν βασιλικό εμπειρογνώμονα, είναι σημάδια πως η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον, πηγαίνει καλά. Οι εμφανίσεις αυτές, όπως λέει, του πρίγκιπα Γουίλιαμ έχουν σκοπό να σηματοδοτήσουν ότι η βασιλική οικογένεια επιστρέφει σε μια κατάσταση κανονικότητας.

«Σκόπιμες και καθησυχαστικές» οι έξοδοι του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Και οι δύο έξοδοι του Γουίλιαμ σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να καθησυχάσουν το κοινό ότι η ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας εξελίσσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα και ότι σημειώνει σταθερή πρόοδο, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα του βασιλικού χώρου, Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς.

«Οι βασιλείς αντιλαμβάνονται πως κάθε τι που κάνουν στέλνει ένα μήνυμα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» δήλωσε στην The Sun. «Έστειλε αυτό το μήνυμα ότι τα πράγματα, κάποια πράγματα, συνεχίζονται, λίγο – πολύ κανονικά».



ΠΗΓΗ