Μετά από πέντε χρόνια γάμου, τα πράγματα ανάμεσα στον Τζάστιν Μπίμπερ και τη σύζυγό του Χέιλι φαίνεται να περιγράφονται ως εξαιρετικά δύσκολα.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν στο InTouch πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους, με τη Χέιλι Μπίμπερ να έχει φτάσει στα όριά της.

Η Χέιλι έχει εξελιχθεί σε ένα δυνατό άτομο. Ως μοντέλο έμαθε πώς να αντιμετωπίζει το άγχος, ενώ ο Τζάστιν Μπίμπερ έμεινε μωρό σε όλη του τη ζωή

«Ο Τζάστιν Μπίμπερ βασίζεται τόσο πολύ πάνω της για τη συναισθηματική και ψυχολογική του ευεξία. Υπάρχουν φορές που η Χέιλι θέλει απλώς να το τελειώσει για να μπορέσει να είναι ξανά μόνη της» αναφέρουν χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Suggest.

Το λαμπερό ζευγάρι, σύμφωνα με τις πηγές, έχει τσακωθεί για παλιές σχέσεις, κακή συμπεριφορά στο παρελθόν και για την απόκτηση παιδιών. «Είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι φίλοι εκπλήσσονται που άντεξαν τόσο πολύ» ο Τζάστιν Μπίμπερ με τη Χέιλι.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά το 2015 κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων του τραγουδιστή από τη σύντροφό του Σελένα Γκόμεζ.

Ωστόσο, το 2018 επανασυνδέθηκαν και μετά το τρίμηνο ειδύλλιό τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου.

«Είναι πραγματικά δύσκολο»

Μήνες αργότερα η Χέιλι παραδέχτηκε ότι ο γάμος είναι πολύ δύσκολος. «Αυτή είναι η πρόταση με την οποία πρέπει να ηγηθείς. Είναι πραγματικά δύσκολο» δήλωνε χαρακτηριστικά στη Vogue.

Σύμφωνα με τις πηγές, η Χέιλι είναι πολύ πιο ώριμη από τον Τζάστιν Μπίμπερ.

«Η Χέιλι έχει εξελιχθεί σε ένα δυνατό άτομο. Ως μοντέλο έμαθε πώς να αντιμετωπίζει το άγχος, ενώ ο Τζάστιν Μπίμπερ έμεινε μωρό σε όλη του τη ζωή. Η Χέιλι τον βλέπει ως ανώριμο παιδί μερικές φορές» δηλώνουν πηγές κοντά στο ζευγάρι.

Εκτός από τα θέματα ωριμότητας, το ζευγάρι έχει αντιμετωπίσει και προβλήματα υγείας. Το 2022 η Χέιλι υπέστη ένα μικρό εγκεφαλικό, με τον Τζάστιν Μπίμπερ να έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Ramsay Hunt. Και οι δύο ασθένειες έχουν επιβαρύνει το λαμπερό ζευγάρι.

«Ο Τζάστιν Μπίμπερ βασιζόταν πάντα στη Χέιλι για να τον ενισχύσει όποτε το χρειαζόταν. Που ήταν τις περισσότερες φορές και δεν μπορούσε να το κάνει γιατί έπρεπε να φροντίσει τον εαυτό της. Την έκανε να καταλάβει πόσο μονόπλευρη ήταν η σχέση τους».

Σε ό,τι αφορά την ακανόνιστη συμπεριφορά του Τζάστιν Μπίμπερ στο παρελθόν, ο γνώστης ανέφερε πως ο τραγουδιστής απολογείται για τα πράγματα που έχει κάνει.

«Ρίχνει την ευθύνη στο ότι απέκτησε φήμη σε τόσο νεαρή ηλικία. Επιπλέον ήταν περιτριγυρισμένος από πολλά «ναι».



ΠΗΓΗ