Ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς ταλαιπωρούνταν με τα σοβαρά προβλήματα υγείας του αρκετούς μήνες. Ωστόσο, στις περιόδους που ένιωθε καλύτερα δεν έπαυε στιγμή να νιώθει κοντά στο τραγούδι, που τόσο αγαπούσε.

Ποιος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει το τραγούδι που έγραψε μέσα από το νοσοκομείο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου: «Το Πάσχα όταν έκανε εξετάσεις και πήρε τα αποτελέσματα, ήταν όχι απλά ελπιδοφόρα, έκανε σχέδια για το μέλλον. Το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του, είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική» και συνέχισε:

«Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι όπως μου περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, τον Νίκο τον Μακρόπουλο. Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους, στην καρδιά του όμως είχε λίγους και ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε να το βγάλει. Το έχει έτοιμο, όμως επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο δεν ξέρω τα σχέδιά του, ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος», συμπλήρωσε η Ελισάβετ Οικονόμου.

Η αυτοβιογραφία του

Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή αποκαλύφθηκε πως ο Βασίλης Καρράς έγραφε εντατικά και είχε σχεδόν ολοκληρώσει την αυτοβιογραφία του με τη μορφή ημερολογίου. «Πάρα πολύ σύντομα τη νέα χρονιά θα εκδοθεί. Έχει μιλήσει ο δικηγόρος του με έναν εκδοτικό οίκο. Είχε προλάβει και το είχε τακτοποιήσει».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ