«Μετά από πολλή σκέψη & συζήτηση με την οικογένεια μου, πήρα την απόφαση να κόψω το κάπνισμα. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή αυτή τη στιγμή», έγραψε στο Instagram και στο X. Απαντώντας στην ανάρτηση του Snoop στο X, ορισμένοι φαν αντιμετώπισαν την είδηση με μια γερή δόση επιφυλακτικότητας. «Σήμερα δεν είναι Πρωταπριλιά Snoop», σχολίασε ένας χρήστης.

Στο Instagram, ένας ακόλουθος του Snoop φάνηκε να παίρνει το μήνυμα του στα σοβαρά: «Είχα μια πνευμονική εμβολή πέρυσι και έπρεπε να κόψω και το κάπνισμα, οπότε ξέρω πόσο δύσκολη είναι αυτή η μετάβαση ειδικά για κάποιον σαν εσένα. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι».

Xρήστης του Instagram επικρότησε τον Snoop που δήλωσε δημοσίως ότι το έκοψε, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χρήματα που έχει βγάλει διαφημίζοντας ανοιχτά τη μαριχουάνα

Ο Snoop είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη μαριχουάνα

Ένας άλλος χρήστης του Instagram επικρότησε τον Snoop που δήλωσε δημοσίως ότι το έκοψε, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χρήματα που έχει βγάλει διαφημίζοντας ανοιχτά τη μαριχουάνα. Οι εικόνες του Snoop με ένα τσιγάρο στο χέρι του είναι διάχυτες στο διαδίκτυο.

«Το θάρρος, η τόλμη, η ικανότητα να ανακοινώνεις ότι σταματάς κάτι που σου έβγαλε τόσα πολλά λεφτά, το οποίο δημιούργησε έναν χαρακτήρα που εσύ και όλοι μας έχουμε συνηθίσει, είναι πραγματικά αξιοσημείωτο», έγραψε σε ανάρτηση. «Ως νηφάλιος άνθρωπος μιλάω εκ μέρους μου και εκ μέρους όλων εμάς των νηφάλιων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, καλώς ήρθες στη νηφαλιότητα!!!».

Ο Snoop είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη μαριχουάνα κατά τη διάρκεια μιας καριέρας πολλών δεκαετιών. Αύξησε τη δημοτικότητα του χάρη σε αρκετές guest συμμετοχές στο άλμπουμ του Dr. Dre «The Chronic» το 1992. Η εικόνα του CD ήταν γεμάτη με φύλλα μαριχουάνας. Ο Snoop κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του, «Doggystyle», το 1993, το οποίο τον έκανε σύντομα διάσημο και τον εδραίωσε ως κορυφαίο ράπερ.

*Mε πληροφορίες από: nbcnews | Κεντρική φωτογραφία θέματος: REUTERS/Mario Anzuoni

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ