Ο Τζέισον Μομόα αποκάλυψε ότι είναι «άστεγος» μετά το διαζύγιο του από τη Λίσα Μπονέ.

«Τι στο διά*λο κάνεις στη πόλη μας;»

«Απλά δεν έχω σπίτι. Δεν είμαι άστεγος», δήλωσε χαριτολογώντας ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» στο People σε συνέντευξη του που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή. «Έχω ένα ωραίο τροχόσπιτο», πρόσθεσε. «Όλοι λένε: «Ο Τζέισον Μομόα είναι άστεγος». Εγώ λέω, «Χαλαρώστε. Έχω έναν γαμ**ένο υπνόσακο».

«Ζω στο δρόμο»

Ο Μομόα, ο οποίος απασχόλησε έντονα την περασμένη εβδομάδα επειδή μοιράστηκε το νέο του παροδικό τρόπο ζωής, εξήγησε ότι στην πραγματικότητα είναι «ενθουσιασμένος» που θα αγοράσει σπίτι «μια μέρα».

Μιλώντας με το πρακτορείο, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι θα λένε: «Ο Τζέισον Μομόα αγόρασε σπίτι. Θεέ και Κύριε. Έχει ένα μαξιλάρι τώρα».

Το παρερμηνευμένο σχόλιο του Μομόα προέκυψε από μια συνέντευξη που έδωσε ο πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» στο Entertainment Tonight την περασμένη εβδομάδα, στην οποία εξηγούσε πώς η επαγγελματική του ζωή οδήγησε σε έναν νομαδικό τρόπο ζωής.

«Δεν έχω καν σπίτι αυτή τη στιγμή», είπε στο κανάλι. «Ζω στο δρόμο».

Δίνοντας περαιτέρω εξηγήσεις, ο ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών – τα οποία έχει αποκτήσει μαζί με την Bonet – είπε ότι ταξιδεύει σε όλες τις ΗΠΑ, ενώ γυρίζει μια επερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «On the Roam».

«Πάντα βρίσκομαι σε αυτά τα περίεργα μέρη», είπε ο Μομόα, προσθέτοντας ότι οι θαυμαστές του έπαθαν σοκ όταν τον είδαν να ξεπροβάλλει στις μικρές τους πόλεις. «Συμβαίνει συνέχεια. Λένε: «Τι στο διά*λο κάνεις στη πόλη μας;».

«Μου αρέσει η ιδέα να είμαι με καθημερινούς ανθρώπους και να κάνω την τέχνη μου, που είναι η κινηματογράφηση, και μετά να τους το δείχνω. Πιστεύω ότι κάνοντάς το αυτό για τόσο πολύ καιρό, απέκτησα περιέργεια γι’ αυτό».

Τα ταξίδια του Μομόα δεν τελειώνουν με τα τηλεοπτικά επεισόδια ντοκιμαντέρ – το οποίο προζεκτ θα κυκλοφορήσει στο Max στις 18 Ιανουαρίου – καθώς ο ηθοποιός φεύγει για τη Νέα Ζηλανδία για να γυρίσει το «Minecraft».

*Με πληροφορίες από Page Six | Kεντρική φωτογραφία θέματος: maxtagram



ΠΗΓΗ