Η Σοφία Βεργκάρα με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά του Netflix «Griselda», έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη σε ισπανική εκπομπή και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός του «Modern Family» εμφανίστηκε στο ισπανικό talk show «El Hormiguero» όταν ο παρουσιαστής, Pablo Motos, κορόιδεψε τον τρόπο με τον οποίο η Βεργκάρα πρόφερε τον τίτλο της κωμικής σειράς που την έκανε παγκοσμίως γνωστή.

«Πώς λέτε το Modern Family;» ρώτησε ο Motos τη Vergara στα ισπανικά, προκαλώντας της σύγχυση. Έπειτα από μια παύση, η Vergara απάντησε: «Το λέω λάθος; Ω, επειδή μιλάς καλύτερα αγγλικά από μένα; Αχ.»

Ο Motos συνέχισε να γελάει αμήχανα, ενώ η σταρ φάνηκε να ενοχλείται και να έχει θυμωμένη έκφραση. Στη συνέχεια, ρώτησε απότομα τον παρουσιαστή: «Εσύ πόσες υποψηφιότητες για Emmy έχεις στις Ηνωμένες Πολιτείες; Πόσες φορές σε έχουν προτείνει στις Χρυσές Σφαίρες;».

Ο παρουσιαστής έμοιαζε ντροπιασμένος και αμήχανος από τις ερωτήσεις της Βεργκάρα, αλλά φάνηκε να το ξεπέρασε με ενα χαμόγελο.

Δείτε το απόσπασμα:

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός έχει λάβει τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy και τέσσερις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της ως Gloria στην κωμική σειρά του ABC. Στο μεταξύ, το «El Hormiguero» απέσπασε μία υποψηφιότητα Emmy στην κατηγορία μη σεναριακού θεάματος το 2011, αλλά δεν κέρδισε.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Βεργκάρα σχολίασε με χιούμορ τα μελλοντικά ρομαντικά της ενδιαφέροντα. Μοιράστηκε, μάλιστα, τα… κριτήριά της, δίνοντας έμφαση στην ηλικία του υποψήφιου συντρόφου, την απαίτηση για παιδιά και τη συνολική ομορφιά. Ειδικότερα, διευκρίνισε την αποστροφή της από τους ηθοποιούς, δεδομένου του πρόσφατου διαζυγίου της από έναν από αυτούς.

«Δεν ξέρω τι θέλω τώρα… Έναν ταυρομάχο;» αστειεύτηκε η 51χρονη σταρ και συνέχισε: «Πρέπει να είναι πενήντα χρονών όπως εγώ, να έχει παιδιά και να είναι όμορφος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κάποιο θεϊκό πράγμα».



ΠΗΓΗ