Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023, 13:53

Ο Μάικλ Σάνον είχε αποκαλύψει το προηγούμενο διάστημα ότι ήταν «λίγο μπερδεμένος» όταν έλαβε την πρόταση να συμμετάσχει στο «The Flash». Τώρα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι όλο αυτό το μπέρδεμα που ένιωσε τότε δεν ξεκαθάρισε πλήρως κατά τη διάρκεια της δημιουργίας τής νέας ταινίας της DC.

 Σε συνέντευξή του στο Collider, ο Σάνον ήταν ειλικρινής σχετικά με την υπόθεση του «The Flash».

«Δεν πρόκειται να πω ψέματα- δεν ήταν αρκετά ικανοποιητικό για μένα, ως ηθοποιό. Αυτές οι πολυσύμπαν ταινίες είναι σαν να παίζει κάποιος με φιγούρες δράσης», είπε ο Σάνον. «Δεν είναι ακριβώς η κατάσταση μελέτης χαρακτήρων σε βάθος που ειλικρινά ένιωσα ότι ήταν το “Man of Steel”».

Ο Σάνον είπε ότι ένιωθε ότι όλη η ταινία του «Flash» ήταν για τον Έζρα Μίλερ. Ο Ζοντ (ρόλος που υποδύεται ο Σάνον στην ταινία) ήταν «βασικά εκεί για να παρουσιάσει μια πρόκληση» στο αστέρι της ταινίας.

«Νομίζω ότι ο Έζρα είναι ένας συναρπαστικός ερμηνευτής και ηθοποιός. Ανυπομονώ να δω αυτή την ταινία», είπε ο Σάνον. «Είναι μια τεράστια πρόκληση. Δεν θέλω να αποκαλύψω τίποτα, αλλά αυτό που πρέπει να κάνει ο Έζρα σε αυτή την ταινία είναι αρκετά τρελό».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023, 13:53

ΠΗΓΗ