Η Σελένα Γκόμεζ ανέφερε πως ήταν έτοιμη να υιοθετήσει παιδιά αν δεν είχε σύντροφο μέχρι τα μέσα της δεκαετίας των 30 της.

Ένα σχέδιο που φαίνεται να άλλαξε από τότε που μπήκε στη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας ο Μπένι Μπλάνκο.

Μιλώντας στο περιοδικό TIME, η Σελένα Γκόμεζ επισήμανε ότι είχε αρχίσει να συνηθίζει να είναι μόνη της.

Ήταν συγκεκριμένα μόνη της για πάνω από πέντε χρόνια και είχε συμβιβαστεί με το γεγονός ότι μπορεί να γίνει μητέρα μόνη της.

Ως αποτέλεσμα αυτής της πιθανότητας, η Σελένα Γκόμεζ παραδέχεται ότι ήταν έτοιμη να βάλει ένα παιδί στη ζωή της, ακόμα και αν δεν είχε έναν σύντροφο στη ζωή της.

Είχε μάλιστα και ένα χρονικό πλαίσιο για αυτά, τα 35 της χρόνια.

«Ήμουν μόνη για πέντε χρόνια και το συνήθισα. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να μείνουν μόνοι και πιθανότατα βασάνιζα τον ευατό μου για δύο χρόνια που ήμουν μόνη και μετά κατά μία έννοια το αποδέχτηκα.

Μετά κατέληξα στο σχέδιό μου. Θα υιοθετούσα στα 35 μου χρόνια αν δεν είχε γνωρίσει κανέναν» επισημαίνει χαρακτηριστικά η Σελένα Γκόμεζ.

Μετά μπήκε στη ζωή της ο Μπένι Μπλάνκο και τώρα η Σελένα Γκόμεζ ξανασκέφτεται τα πράγματα. Σκέφτεται αν θα κάνει παιδιά μαζί του, με τον Μπένι Μπλάνκο να είναι γνωστό πως θέλει παιδιά.

Ο ρόλος των θαυμαστών

Η Σελένα Γκόμεζ αναγνώρισε το γεγονός ότι ο Μπένι Μπλάνκο είναι τόσο ανοιχτός, επισημαίνοντας πως η ίδια δεν είναι πραγματικά έτσι.

«Ξέρω τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι στους ανθρώπους που αγαπώ. Οι θαυμαστές μου που λατρεύω και νιώθω ότι έχουν διαμορφώσει αυτό που είμαι, θα μου πουν τα πιο επώδυνα πράγματα για το πώς ζω τη ζωή μου» υπογραμμίζει η Σελένα Γκόμεζ.

«Αλλά έχει αυτή τη δύναμη μέσα του που καμία από αυτές τις φωνές δεν τον ενοχλεί. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και απλά αγαπώ κάθε στιγμή μαζί του» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς θα πάνε τα πράγματα από εδώ και πέρα με τον Μπένι Μπλάνκο, η Σελένα Γκόμεζ αναφέρει πως ο χρόνος θα δείξει. «Δεν ξέρω τι επιφυλλάσει το μέλλον, αλλά ξέρω ότι δεν θα πάει πουθενά οποιαδήποτε στιγμή σύντομα».



ΠΗΓΗ