Ο Σάκης Ρουβάς, πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή του Fipster στο YouTube όπου και έκανε μια ξεκαρδιστική και ιδιαιτέρως πετυχημένη φάρσα στην τραγουδίστρια Αναστασία, με την οποία συνεργάζεται στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν. Ο YouTuber του έβαλε την δοκιμασία να την καλέσει στο τηλέφωνο και να της πει πως θέλει να τον βοηθήσει με το TikTok καθώς εκείνος είναι «boomer».

Το βίντεο είχε συγκεντρώσει 11.7 εκατομμύρια προβολές και 2,1 εκατομμύρια likes

Πλέον όμως φαίνεται να μην χρειάζεται χείρα βοηθείας, καθώς αναστατώνει από μόνος του – με την κόρη του – το TikTok.

Κάνουν «πάταγο»

Το τελευταίο τους βίντεο, το οποίο ανάρτησε η γλυκύτατη και πανέμορφη κόρη του Αναστασία στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, έφτασε τις 2,5 εκατομμύρια προβολές και τα 186.500 χιλιάδες προβολές.

Ένας χρήστης του TikTok έγραψε χαριτολογώντας: «Σε λίγα χρόνια μετά τις Ρουβίτσες ,θα έχουμε τους Ρουβίτσους» ενώ μια άλλη χρήστης έγραψε: «Ε εντάξει τι πλάσμα θα έβγαινε από Ρουβα και Ζυγουλη!!υπέροχοι γονείς!!υπέροχα παιδιά!!πανέμορφοι όλοι!».

Η Αναστασία Ρουβά, απεικονίζεται στο βίντεο να φοράει ένα μαύρο φόρεμα με see-through λεπτομέρειες, έχοντας τα μαλλιά της μπούκλες και επιλέγοντας ένα φυσικό μακιγιάζ.

Ο Σάκης Ρουβάς, έχει επιλέγει ένα κολλητό μαύρο παντελόνι, ένα μαύρο t – shirt και ένα κόκκινο πουκάμισο, το οποίο έχει κρατήσει ανοιχτό.

Οι δύο τους είχαν ξανά ανεβάσει βίντεο στο TikTok στο παρελθόν, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές, το οποίο επίσης σημείωσε μεγάλη απήχηση. Το βίντεο είχε συγκεντρώσει 11.7 εκατομμύρια προβολές και 2,1 εκατομμύρια likes.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ