Απαντώντας σε ένα ρεπορτάζ σχετικά με την κριτική που άσκησε στην ταινία πριν δει το blockbuster της Γκρέτα Γκέργουιγκ, ο Στόουν ανάρτησε μια συγγνώμη και ευχήθηκε στην ομάδα της ταινίας «Καλή επιτυχία στα Όσκαρ».

«Πλέον όλα είναι φαντασία, φαντασία, φαντασία, συμπεριλαμβανομένων όλων των πολεμικών ταινιών: φαντασία, φαντασία»

Πιο συγκεκριμένα, ο Όλιβερ Στόουν ζήτησε συγγνώμη για την κριτική που άσκησε στην ταινία Barbie σε σκηνοθεσία της Γκρέτα Γκέργουιγκ ως «σκατά» και «μέρος αυτής της νηπιακής συμπεριφοράς του Χόλιγουντ», δηλώνοντας ότι τώρα «εκτιμά την ταινία για την πρωτοτυπία και τη θεματολογία της».

Φωτογραφία: Warner Bros

«Μαλακ*ες για τα λεφτά»

Ο Στόουν απάντησε σε ένα άρθρο του Deadline την Κυριακή, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας τα σχόλια που είχε κάνει σε συνέντευξή του στο City AM τον Ιούνιο του 2023, λίγο πριν από την κυκλοφορία της Barbie. Στη συνέντευξη του City AM, ο Στόουν είπε: «Ο Ράιαν Γκόσλινγκ χάνει τον χρόνο του αν κάνει αυτές τις μαλακ*ες για τα λεφτά. Θα έπρεπε να κάνει πιο σοβαρές ταινίες. Δεν θα έπρεπε να είναι μέρος αυτής της νηπιακής συμπεριφοράς του Χόλιγουντ».

«Το box office της Barbie τόνωσε σημαντικά το ηθικό της επιχείρησης μας, κάτι που ήταν ευπρόσδεκτο»

Ο Στόουν πρόσθεσε: «Πλέον όλα είναι φαντασία, φαντασία, φαντασία, συμπεριλαμβανομένων όλων των πολεμικών ταινιών: φαντασία, φαντασία».

Ωστόσο, σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) ο Στόουν δήλωσε ότι δεν είχε δει την Barbie την εποχή που έκανε τα σχόλια και «δεν είχε καθόλου ή σχεδόν καθόλου γνώση του έργου πέρα από τον τίτλο του».

«Ζητώ συγγνώμη που μίλησα έχοντας άγνοια».

Και πρόσθεσε: «Το box office της Barbie τόνωσε σημαντικά το ηθικό της επιχείρησης μας, κάτι που ήταν ευπρόσδεκτο». «Εύχομαι στη Γκρέτα και σε όλη την ομάδα της Barbie καλή επιτυχία στα Όσκαρ».

Πηγή: Guardian



ΠΗΓΗ