Η είδηση ανακοινώθηκε σήμερα (19 Ιανουαρίου) μέσω του λογαριασμού The Soft Moon στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Velazquez ίδρυσε το industrial post-punk συγκρότημα το 2009 και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του ως The Soft Moon την επόμενη χρονιά

Ο Luis Vasquez, ο οποίος ηχογράφησε μουσική ως The Soft Moon, πέθανε. «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος, Luis Vasquez απεβίωσε», αναφέρεται στην ανάρτηση. «Οι καρδιές και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και την ευρύτερη μουσική του οικογένεια».

«Ζητάμε να σεβαστούν την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής», συνεχίζει η ανακοίνωση, καταλήγοντας: «Πρόκειται για μια τεράστια απώλεια και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες». Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, τα αίτια του θανάτου του μουσικού από το Λος Άντζελες δεν είχαν επιβεβαιωθεί.

Το βιογραφικό του

O Luiz Vasquez γεννήθηκε στο Λος Άντζελες από Κουβανή μητέρα και Μεξικανό πατέρα.

Η καριέρα του άρχισε από όταν ήταν σε ηλικία των 15 ετών, καθώς έπαιζε κιθάρα και αποφάσισε να σχηματίσει το πρώτο του συγκρότημα.

Ο Velazquez ίδρυσε το industrial post-punk συγκρότημα το 2009 και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του ως The Soft Moon την επόμενη χρονιά. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του με το επιδραστικό dark wave project ήταν το Exister του 2022.

*Με πληροφορίες από crack magazine

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ