Η κακοκαιρία των τελευταίων δυο εικοσιτετράωρων έφερε έντονες βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

Η ακραία μεταβολή του καιρού δεν άφησε ανεπηρέαστη την Πάτρα, όπου καταγράφηκαν σημαντικά ύψη βροχής.

Εκμεταλλεύτηκε την πλημμύρα

Η κακοκαιρία έφερε πολλή βροχή στην περιοχή, η θάλασσα βγήκε στη στεριά και σημεία της παραλιακής οδού μετατράπηκαν σε μικρές λίμνες.

Ένας από τους κατοίκους της περιοχής, λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε ένα ποταμάκι που είχε δημιουργηθεί σ’ έναν από εκείνα τα σημεία, και συγκεκριμένα σε ένα εκεί δρομάκι, κάνοντας παράλληλα χιούμορ.

Κάνοντας κουπί στον δρόμο

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, φορώντας κοντομάνικο μπλουζάκι, ο εν λόγω άνδρας έχει πάρει το κανό του, το έχει βάλει στο ποταμάκι, έχει μπει μέσα σε αυτό και κάνει τη βολτούλα του.

Προτού διακοπεί η καταγραφή της εικόνας, ο άνδρας έχει αρχίσει να κάνει κουπί.

Κουπί στον δρόμο

Έρχεται ισχυρός παγετός, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια

Εν τω μεταξύ, νέα επιδείνωση του καιρού, με κακοκαιρία που θα ξεσπάσει σε δύο κύματα, έρχεται τα επόμενα 24ωρα, με χιόνια να έρχονται και στην Αττική.

Δύο κύματα ψύχους από την Ουκρανία αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στη χώρα μας από την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη και την Παρασκευή (12.01.23), με τον Γιώργο Τσατραφύλλια να προβλέπει ισχυρό παγετό, πτώση της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς Κελσίου και χιόνια ακόμη και στην Αττική.

Κλειστά σχολεία σε Ζάκυνθο, Λέσβο και Πυλαία



ΠΗΓΗ