Ο θρυλικός ράπερ Snoop Dogg μοιράστηκε έναν συγκινητικό αφιέρωμα στον αδελφό του Bing Worthington, ο οποίος δυστυχώς πέθανε σε ηλικία 44 ετών.

Ο Snoop προχώρησε σε αναρτήσεις στο Instagram σήµερα για να αποτίσει φόρο τιµής στον µικρότερο αδελφό του µετά την τραγική είδηση του θανάτου του. Ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο, ο Snoop μοιράστηκε μια φωτογραφία του ίδιου και του Bing σε ένα καμαρίνι.

«Παρόλο που είμαι αδελφός του [Snoop] δεν μου έδωσε μια θέση στην κορυφή. Δεν μπορείς να γίνεις πρόεδρος χωρίς να ξέρεις τίποτα για το πώς να είσαι πρόεδρος. Πρέπει να μάθεις»

Ο ράπερ μοιράστηκε επίσης ένα βιντεάκι με τον ίδιο και τον Bing να περνούν χρόνο με τον άλλο τους αδελφό, τον Jerry, σε ένα νεκροταφείο. Στη λεζάντα του βίντεο κλιπ, ο Snoop έγραψε: Πάντα μας έκανε να γελάμε, μαζί με μερικά emojis, πριν καταλήξει με την φράση: u bac with moms»

«Πρέπει να μάθεις»

Ο Bing ήταν ετεροθαλής αδελφός του Snoop από την πλευρά της μητέρας του. Συνεργάστηκε με τον ράπερ πολλές φορές, με τον ίδιο μάλιστα να είναι ο roadie του πριν γίνει ο tour manager του.

Δεν δούλευε όμως μόνο για τον Snoop, γιατί ο Bing ήταν αστέρι από μόνος του και δημιουργούσε δική του μουσική. Το 2016 συγχώνευσε τη μουσική εταιρεία Dogg Records με την καναδική Urban Heat Legends.

Μιλώντας στο Vice το 2016, ο Bing μίλησε για την καριέρα του και για το ότι «ξεκίνησε από χαμηλά». Δήλωσε στο μέσο: «Ξεκίνησα από τον πάτο, δεν έγινα απλά ο tour manager, ήμουν απλά ο road guy. Δούλεψα για να φτάσω στην κορυφή».

«Παρόλο που είμαι αδελφός του [Snoop] δεν μου έδωσε μια θέση στην κορυφή. Δεν μπορείς να γίνεις πρόεδρος χωρίς να ξέρεις τίποτα για το πώς να είσαι πρόεδρος. Πρέπει να μάθεις».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ζητήθηκε από τον Bing να περιγράψει τον εαυτό του, με τον ίδιο να απαντά με: «Τις περισσότερες φορές νομίζω ότι είμαι χαλαρός. Αλλά όταν πρόκειται για κάτι τέτοιο, εννοώ αυτό που λέω».

*Με πληροφορίες από The Mirror



ΠΗΓΗ