Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι φανς του Κάνιε Γουέστ σε συναυλία για την παρουσίαση του δίσκου του «Vultures 1».

Ο λόγος; Στην πρώτη σειρά καθόταν μαζί η πρώην σύζυγος του ράπερ, η Κιμ Καρντάσιαν, με την νυν σύντροφό του, την Μπιάνκα Σένσορι.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση των δύο γυναικών, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες περί έχθρας τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν έμεινε παντρεμένη με τον Κάνιε Γουέστ για έξι χρόνια. Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021

Σε βίντεο, που κάνουν τον διαδίκτυο, η Καρντάσιαν φαίνεται να κάθεται δίπλα από τη Σένσορι, έχοντας μαζί της τα παιδιά που απέκτησε με τον Γουέστ, Νορθ, Ψαλμ και Σικάγο. Οι δυο τους μιλούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου δίσκου του ράπερ και χαμογελούν η μία στην άλλη.

Η διάσημη τηλεπερσόνα φαίνεται να έλυσε τις διαφορές της με τον Κάνιε Γουέστ, που πριν από λίγο καιρό την κάλεσε δημόσια μέσω ανάρτησης να πάρει τα παιδιά τους από το σχολείο που φοιτούν, είδηση που συζητήθηκε έντονα στα διεθνή πρακτορεία, όσον αφορά τις σχέσεις τους.

Δείτε το βίντεο

Πώς μίλησε στα παιδιά της για το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν έμεινε παντρεμένη με τον Κάνιε Γουέστ για έξι χρόνια. Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021. Μετά από μια αμφιλεγόμενη δικαστική μάχη, κατέληξαν σε οριστικοποίηση του διαζυγίου τον Νοέμβριο του 2022. Τα παιδιά τα έχει τον περισσότερο καιρό η Κιμ, αλλά αποφάσισαν ως προς την κηδεμονία τους να την μοιραστούν εξ ημισείας.

Μιλώντας για τον χωρισμό της στο περιοδικό στο «GQ», είπε ότι διαχειρίστηκε την κατάσταση με βάση τα μαθήματα που είχε πάρει από το διαζύγιο των δικών της γονιών. «Τους θυμάμαι να είναι ανοιχτοί και να απαντούν σε ερωτήσεις των παιδιών που πιθανόν θα είχαν στο μέλλον».

Η μητέρα της άλλωστε έχει παραδεχτεί ότι είχε μια σχέση όσο ήταν παντρεμένη με τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν, με τον ποδοσφαιριστή Τοντ Γουότερμαν το 1989. Ήδη τότε είχε τέσσερα παιδιά, τη Κόρτνεϊ, την Κιμ, την Κλόε και τον Ρομπ.

Όπως είπε η Κιμ Καρντάσιαν, το σημαντικό είναι τα παιδιά να νιώθουν ότι τα αγαπάς και τα ακούς. «Θέλεις να είσαι ευαίσθητος γιατί είναι απλώς τα παιδιά σου και είναι σκληρό όλο αυτό που περνούν, ανεξαρτήτως σε ποια ηλικία είναι. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι κινείσαι μόνο στο δικό τους επίπεδο κατανόησης. Είναι εντάξει να δείχνεις την ευάλωτη πλευρά σου. Ποτέ δεν πρέπει να περνάς στην αρνητική πλευρά».

Εξομολογήθηκε η ίδια ότι δούλεψε με ψυχοθεραπευτή πριν από το διαζύγιο και μιλάει προς το παρόν με έναν παιδοψυχολόγο. Ζητάει γονεϊκές συμβουλές, καθώς και τρόπους να αντεπεξέρχεται στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει κάθε φορά.

Μάλιστα, ως προς το διαζύγιο, παραδέχεται ότι έβαλε τα δυνατά της να απομονώσει τα παιδιά από τη διαμάχη και να τα κρατήσει μακριά από την κριτική και τα αρνητικά δημοσιεύματα στον Τύπο για τους γονείς τους.



ΠΗΓΗ