Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έφη Αχτσιόγλου απηύθυνε πρόσκληση στον κόσμο για τη δημόσια εκδήλωση της Δευτέρας, όπου θα ανακοινωθεί μεταξύ άλλων το όνομα της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας.

«Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 4.12 στις 19.00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των 11 ανεξάρτητων βουλευτών της Αριστεράς» έγραψε συγκεκριμένα.

Ανάλογη πρόσκληση έχει απευθύνει και ο επικεφαλής της νέας ΚΟ, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος χθες Παρασκευή είχε αναφερθεί στη δημόσια εκδήλωση της Δευτέρας, λέγοντας ότι εκεί θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων οι βασικές αρχές της ομάδας, η Κοινοβουλευτική ομάδα, η σύνθεσή της, το όνομα και το σύμβολο.

Αναφορικά με το εάν συνεχίζονται οι ζυμώσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χαρίτσης σημείωσε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει στελέχη και σύντροφοί μας μέχρι πρότινος που πήραμε διαφορετική απόφαση από εμάς, σεβαστή, και με τους οποίους ενδεχομένως στην πορεία να συμπορευτούμε ξανά. Αυτή τη στιγμή όμως, εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συγκροτήσουμε αυτή τη νέα προσπάθεια σε όσο πιο στέρεες βάσεις γίνεται».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ