Η Κένταλ Τζένερ είναι η επιτομή του πιο κουλ κοριτσιού της Νέας Υόρκης στην τελευταία καμπάνια του Calvin Klein.

Η 28χρονη σταρ των Kardashians και επί σειρά ετών συνεργάτις του εμβληματικού brand πρωτοστατεί στο νέο κεφάλαιο της ανοιξιάτικης καμπάνιας 2024 του Calvin Klein, η οποία γυρίστηκε στο Big Apple( παρατσούκλι της Νέας Υόρκης). Φωτογραφήθηκε από τον Mert Alas και η Τζένερ παρουσιάζει τη γυναικεία συλλογή του οίκου στους δρόμους της πόλης και σε πολύβουες γειτονιές.

Στις λήψεις της καμπάνιας της CK, η Τζένερ φοράει μια σειρά από βασικά κομμάτια της μάρκας, όπως μια μπλε καμπαρντίνα, ένα κλασικό μαύρο φόρεμα, ένα μαύρο κοστούμι και άλλα power pieces που υπογραμμίζουν τη σημασία του Calvin Klein στην αμερικανική μόδα.

«Masculine κομμάτια»; Δεν νομίζω

Η μακροχρόνια συνεργάτης της μάρκας είχε δηλώσει στο παρελθόν στο PEOPLE ότι ο Calvin Klein ταιριάζει απόλυτα με το δικό της στυλ. Σε μια καμπάνια που γύρισε τον περασμένο Αύγουστο, φόρεσε ένα no-shirt look με ένα άλλο power suit, λέγοντας ότι το ντύσιμο αυτό της ταιριάζει γάντι.

«Μου αρέσει να προσθέτω μια θηλυκή πινελιά σε masculine κομμάτια», είπε αποκλειστικά για τη φωτογράφιση στην οποία πρωταγωνιστούσαν επίσης ο Jungkook των BTS, ο Alexie Demie και άλλοι. «Ο Calvin Klein προσέφερε ακριβώς αυτό σε αυτή την καμπάνια».

Σε παρόμοια διάθεση κινήθηκε και σε μια δική της φωτογράφιση στο Instagram, τον Νοέμβριο, όταν φωτογραφήθηκε με ένα σακάκι χωρίς μπλούζα που ήταν απόλυτα σέξι. Σε μια φωτογραφία, πόζαρε χωρίς ρούχα, μόνο με ένα μαύρο σουτιέν και ένα ψηλόμεσο εσώρουχο. Στην λήψη, καθόταν σε έναν μεγάλο καναπέ διακοσμημένο με άπειρα μαξιλάρια, κοιτάζοντας έξω από ένα παράθυρο.

Η φλογερή «denim φωτογράφιση»

Η δεύτερη φωτογραφία και η αμφίεση της έδειξαν μια πιο σέξι πλευρά του μοντέλου, το οποίο πόζαρε τόπλες, με το στήθος και τον κορμό της σχεδόν πλήρως εκτεθειμένα, με ένα ραμμένο σακάκι να καλύπτει στρατηγικά τις θηλές της. Φορούσε επίσης κάτι που έμοιαζε με παντελόνι κοστουμιού αφημένο χωρίς φερμουάρ. Η ίδια ανέφερε στο Instagram την Calvin Klein, κάνοντας ένα νεύμα στην εταιρεία για τα ρούχα που φορούσε.

Πολλές από τις καμπάνιες του Calvin Klein που έχει πραγματοποιήσει η Τζένερ είναι σέξι, όπως η «denim φωτογράφιση» της το περασμένο καλοκαίρι. Πριν από την κυκλοφορία της καμπάνιας, η σταρ δημοσίευσε μια προεπισκόπηση στο Instagram σε μια σειρά από στιγμιότυπα, κάνοντας tag τη μάρκα και προσθέτοντας το hashtag «mycalvins».

Στις λήψεις, φορούσε το μπλε original straight comfort stretch τζιν της Calvin Klein και ένα ασορτί κλασικό τζιν μπουφάν τύπου trucker, το οποίο είχε μείνει ανοιχτό και έδειχνε τους κοιλιακούς της και μια υποψία sideboob.

Η Τζένερ άρχισε να συνεργάζεται με τον Calvin Klein το 2015, όταν πρωταγωνίστησε σε μια καμπάνια του Calvin Klein Jeans και έκτοτε είναι μόνιμη brand ambassador της μάρκας. Μετά το ντεμπούτο της πρώτης παγκόσμιας διαφήμισης των εσωρούχων Calvin Klein, έχει γυρίσει πολλές διαφημιστικές καμπάνιες για την εταιρεία μόδας.

Με πληροφορίες από People



ΠΗΓΗ