Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας θα διοργανώσει και φέτος ο ραδιοφωνικός σταθμός της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 FM αποστέλλοντας προσκλητήριο αγάπης.

Ο ραδιομαραθώνιος αγάπης θα πραγματοποιηθεί από τις 08:00, την 21η Δεκεμβρίου 2023.

Η συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα και με ζωντανές συνδέσεις θα προσπαθήσει να καταγράψει τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες καθώς και τον καθημερινό αγώνα των δεκάδων χιλιάδων ανά την Ελλάδα εθελοντών που συστρατεύονται κάτω από την σημαία του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας.

Ζωντανή μετάδοση για το κοινό θα υπάρχει και από το

Αρωγός σε όλη την προσπάθεια είναι το όπου θα μεταφέρει ζωντανά τον παλμό της μεγάλης αυτής φιλανθρωπικής προσπάθειας, για να μεταφέρει την εικόνα αυτής της μεγάλης φιλανθρωπικής προσπάθειας, ώστε τα φετινά δύσκολα Χριστούγεννα να μη λείψει τίποτε από τους συνανθρώπους μας Παράλληλα ζωντανή μετάδοση θα υπάρχει για το κοινό και από το .

Συντονιστείτε στη ραδιοφωνική συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 FM, την τηλεοπτική συχνότητα του και το για να στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και αγάπης μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

Δείτε βίντεο:

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ