Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι στον 56χρονο αλβανικής καταγωγής, την Πέμπτη το βράδυ έξω από το σπίτι του στην οδό Άτλαντος στο Παλαιό Φάληρο. Όλα έγιναν λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 56χρονος δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του την ώρα που κατέβηκε από τη μηχανή του.

Ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πυροβόλησε τον 56χρονο με μία από τις σφαίρες να τον βρίσκει στο στήθος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε λίγο αργότερα.

Το in στο σημείο της δολοφονίας του 56χρονου στο Παλαιό Φάληρο

«Πολύ σοβαρή» για την αστυνομία η δολοφονία του 56χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, η δολοφονία του 56χρονου χαρακτηρίζεται «πολύ σοβαρή» από την αστυνομία και έχει να κάνει με το παρασκήνιο των αστυνομικών ερευνών.

Η δολοφονία του 56χρονου αποσυνδέεται με το αυτοκίνητο που είχε βρεθεί προ μερικών ημερών στην ίδια περιοχή, το οποίο συνδέεται με δράστη ληστείας σε τραπεζικό κατάστημα.

Σεσημασμένος ο 56χρονος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος που δολοφονήθηκε είχε απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ, καθώς τον Μάιο του 2023 είχε κατηγορηθεί για διακίνηση 700 γραμμαρίων κοκαΐνης με δύο Έλληνες συνεργούς του επίσης σεσημασμένους, που εκτός από υποθέσεις ναρκωτικών, έχουν κατηγορηθεί και για άλλα αδικήματα.

Έξω από το σπίτι του 56χρονου στο Παλαιό Φάληρο

Επιπλέον, το 2004 ο 56χρονος είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ενός κιλού ηρωίνης, ενώ συμμετείχε και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς μιας καφετέριας.

Από την Αστυνομία λένε πως υπάρχουν υπόνοιες ότι η δολοφονία του μπορεί να σχετίζεται με λαθρεμπόριο, χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή και έχει να κάνει και με το παρασκήνιο των αστυνομικών ερευνών.

Το χρονικό της μαφιόζικης εκτέλεσης

Ο 56χρονος κατέβηκε από την μηχανή του, έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο όταν ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τον πυροβόλησε με μία από τις σφαίρες να τον βρίσκει στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις σφαίρες βρέθηκε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε το θύμα. Στην περιοχή επικράτησε πανικός καθώς η πολυκατοικία βρίσκεται απέναντι από παιδική χαρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ακούστηκαν τέσσερις πυροβολισμοί.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9mm που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο 56χρονος

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του δράστη ή των δραστών, που τράπηκαν σε φυγή μετά το χτύπημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, ο 56χρονος που εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του, ονομάζεται Thimi Roland Droboniku, ενώ το  ψευδώνυμο του είναι Prifti, που σημαίνει παπάς.



ΠΗΓΗ