Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ διακινδυνεύουν μια νέα διαμάχη με τη βασιλική οικογένεια με το νέο τους site που βγήκε στον αέρα το απόγευμα της Δευτέρας και χρησιμοποιεί τους τίτλους τους στο Σάσεξ.

Το λαμπερό ζευγάρι αντικατέστησε την ιστοσελίδα του στο Archewell με το site Sussex.com που περιλαμβάνει τα βιογραφικά τους και απαριθμεί τις πρόσφατες δραστηριότητές του.

Με την κυκλοφορία του νέου μινιμαλιστικού site δεν άργησαν να έρθουν και οι πρώτες προειδοποιήσεις πως θα μπορούσαν να προκαλέσουν παράπονα από το παλάτι λόγω της χρήσης των τίτλων τους για εμπορικούς σκοπούς.

«Θα έχουν πραγματικό πρόβλημα με τη χρήση του Sussex. Είναι ένας βασιλικός τίτλος και αν υπάρχει κάποια ένδειξη εμπορευματικότητας με αυτό, θα κλείσει. Είναι απλά συγκλονιστικό που δεν μπορούν να δουν πόσο αδέξιο είναι», αναφέρουν πηγές στη MailOnline.

Το νέο site του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως αυτό είναι το επώνυμο και το οικογενειακό τους όνομα.

Η κυκλοφορία του νέου site πυροδότησε εικασίες ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθούν να αναζωογονήσουν την καριέρα τους στα media.

Η νέα ιστοσελίδα για το «γραφείο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ» κυκλοφόρησε το απόγευμα της Δευτέρας.

Ψάχνουν τα νέα τους συμβόλαια;

Περιλαμβάνει τα βιογραφικά τόσο του 39χρονου πρίγκιπα Χάρι και της 42χρονης Μέγκαν Μαρκλ όσο και τα τελευταία νέα του λαμπερού ζευγαριού.

Ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφεται ως «ανθρωπιστής, βετεράνος του στρατού, υπέρμαχος της ψυχικής υγείας και περιβαλλοντικός αγωνιστής».

Η Μέγκαν Μαρκλ χαιρετίζεται ως «φεμινίστρια και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων».

Το rebranding του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται εν μέσω εικασιών ότι μπορεί να αναζητούν νέες εταιρείες παραγωγής για να συνεργαστούν.

Ήταν πρόσφατα που έληξε η συμφωνία τους με το Spotify, αξίας 18 εκατομμυρίων λιρών, και υπήρξαν φήμες ότι το Netflix μπορεί να μην ανανεώσει το συμβόλαιό τους, αξίας 80 εκατομμυρίων λιρών.

Ο νέος ιστότοπος λειτουργεί από το «γραφείο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ» και είναι ένα «ενιαίο κατάστημα» για όλες τις δραστηριότητές τους.



ΠΗΓΗ