Οι ταξιδιώτες θα μπορούν σύντομα να γευτούν έναν κόσμο καθαρής φαντασίας καθώς η Booking παρουσιάζει νέες σουίτες ξενοδοχείων εμπνευσμένες από τον κόσμο του Willy Wonka στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Ο διάσημος ιστότοπος καταλυμάτων για να γιορτάσει την κυκλοφορία της ταινίας Wonka της Warner Bros προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να μείνουν στο Wonka’s Sweet Suites, με σοκολάτες σε φυσικό μέγεθος να κυριαρχούν στον χώρο.

Αυτά τα μοναδικά καταλύματα βρίσκονται στο ξενοδοχείο Park Lane στη Νέα Υόρκη και στο Viceroy στη Σάντα Μόνικα, με το καθένα να προσφέρει περιπέτειες εμπνευσμένες από την αγαπημένη σοκολατοποιία.

Οι επισκέπτες θα αισθάνονται την «ενέργεια του πρωταγωνιστή» κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους.

Η σουίτα με έμπνευση από την ταινία Willy Wonka

Σουίτα Willy Wonka σε τιμή ευκαιρίας

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα ξενοδοχεία μεταμορφώνονται σε χώρες θαυμάτων, εμπνευσμένες από την πολυαναμενόμενη ταινία και οι διαμονές θα είναι με δραστηριότητες κατάλληλες για έναν γνώστη των γλυκών.

Σουίτα βγαλμένη από τον κόσμο του Willy Wonka

Η ταινία Wonka, που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου, αφηγείται τη θαυμάσια και εντελώς πρωτότυπη ιστορία της διάσημης σοκολατοποιίας του Roald Dahl, με πρωταγωνιστή τον Timothee Chalamet.

Αυτά τα μοναδικά καταλύματα βρίσκονται στο ξενοδοχείο Park Lane στη Νέα Υόρκη και στο Viceroy στη Σάντα Μόνικα, με το καθένα να προσφέρει περιπέτειες εμπνευσμένες από την αγαπημένη σοκολατοποιία

Η κράτηση στις σουίτες θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας για δύο ζευγάρια επισκεπτών στις 13 Δεκεμβρίου, με κάθε διαμονή να έχει προγραμματιστεί για τις 15 και 16 Δεκεμβρίου με κόστος μόνο 12,15 δολάρια.

Η ιστορία προέλευσης του Willy Wonka -βασισμένη στο μυθιστόρημα του Roald Dahl του 1964 Charlie and the Chocolate Factory- βγαίνει στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου στις 8 Δεκεμβρίου και στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου.



ΠΗΓΗ