Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διεργασίες στη Νέα Αριστερά, η οποία θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στελεχών από όλη την Ελλάδα την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στόχος είναι να οριστεί ο οδικός χάρτης στη διαδικασία της συγκρότησης έως την πανελλαδική – και ιδρυτική – συνδιάσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου.

Η σύσκεψη στελεχών θα γίνει στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελίδων και Πειραιώς 144) και οι εργασίες της θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 18.30, με ομιλία του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Αλέξη Χαρίτση.

Έρχονται δύο καμπάνιες

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση της πρότασης για τον οδικό χάρτη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Αριστεράς, Νάσο Ηλιόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 80 εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα μέσα στο επόμενο δίμηνο. Στο ίδιο διάστημα αναμένεται επίσης και η καμπάνια που αφορά στη συμμετοχή των πολιτών στο νέο φορέα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και η καμπάνια της Νέας Αριστεράς, με επίκεντρο την ακρίβεια, ενώ ετοιμάζεται πρόταση για τη στεγαστική κρίση, καθώς και παρεμβάσεις για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και την επιστολική ψήφο.

Επιπλέον, στην τελική ευθεία είναι το θέμα του εκπροσώπου Τύπου, αλλά και των προσώπων που θα αναλάβουν συγκεκριμένους ρόλους, που θα αφορούν και στις προσεχείς ευρωεκλογές, στις οποίες θα συμμετάσχει η Νέα Αριστερά.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ