Ο Στάθης είναι έξαλλος με την πρωτοβουλία της Ιουλίας να γράψει μέρος της περιουσίας της στην Αριάδνη.

Οι εξελίξεις στη «Γη της ελιάς» αναμένονται καταιγιστικές.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε στις 21:00, στο MEGA

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η ληστεία στο σπίτι των Βρεττάκων προκαλεί αναστάτωση στην Αρεόπολη και ο Κουράκος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση. Η Ιουλία είναι απαρηγόρητη που η Αριάδνη όχι μόνο απέρριψε τη δωρεά της, αλλά στράφηκε ακόμα πιο έντονα εναντίον της.

Ο Στάθης παίρνει το μέρος της Αριάδνης και κατηγορεί την Ιουλία ότι για ακόμα μία φορά έκανε επίδειξη της οικονομικής της άνεσης. Η Χάιδω ανοίγει την καρδιά της στη Μαργαρίτα και της εξομολογείται τον πόνο που νιώθει για τον χωρισμό της με τον Λυκούργο.

Στο μεταξύ, η Αθηνά εκφράζει στην Αμαλία ξεκάθαρα τις αντιρρήσεις της για την παρεμβατικότητά της, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στην Αμαλία. Μια παλιά γνωριμία του Λυκούργου, η Λουκία (Δήμητρα Δημητριάδου), έρχεται στην Αρεόπολη και θα ταράξει τα νερά.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος εξακολουθούν να κοντράρονται, αλλά αυτός καβγάς θα τους οδηγήσει στα αληθινά τους συναισθήματα. Ο Δημοσθένης βρίσκει στο κλεμμένο χρηματοκιβώτιο τη χειρόγραφη διαθήκη του Ισίδωρου, αλλά ένα απόσπασμά της θα του δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias



ΠΗΓΗ