Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το απρόοπτο με τον Σάκη Ρουβά στο «Μπράβο», έδωσε την απάντησή της σχετικά με το bullying και αποκάλυψε τον λόγο που κάθε Χριστούγεννα δακρύζει.

Η εκδήλωση για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά, ξεκίνησε χθες νωρίς το απόγευμα με ζωντανή μουσική από τον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6 και τον dj Αντώνη Δημητριάδη, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα Χριστούγεννα και τα συναισθήματα που τής προκαλούν οι γιορτές.

«Είναι ωραία τα Χριστούγεννα γιατί κρύβουν μία μαγεία. Αισθάνομαι μία χαρμολύπη, συγκινούμαι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν υπάρχουν Χριστούγεννα που να μην έχει κυλήσει ένα δάκρυο από τα μάτια μου. Δεν κάνω απολογισμό αλλά είναι συγκινητικά, γιατί σκέφτομαι ότι έχω πολλά πράγματα και κάποιοι μπορεί να μην έχουν. Συμπάσχω με όλα αυτά που βλέπω να συμβαίνουν γύρω μας, στην εποχή μας», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

«Η πιο “τρελή” Πρωτοχρονιά ήταν με τον Σάκη Ρουβά, τότε που φόρεσε τη φούστα στο “Μπράβο”. Με είχε βάλει στο πάτωμα να κάνω αυτοσχέδιο χορευτικό, με είχε βάλει να κυλιέμαι στο πάτωμα. Μετά έτσι όπως με γύρισε, χτύπησα το κεφάλι μου αλλά δεν το κατάλαβε κανείς. Από το κοντρόλ έλεγαν “την σκότωσε!”. Είχαμε περάσει πολύ ωραία γιατί είχαμε και ωραίο παρασκήνιο», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Η συνεργασία με τον Χατζηγιάννη

Για την συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Σπίτι με το MEGA», ανέφερε πως, «ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μια προσωπικότητα με πολλά αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά. Είναι εντυπωσιακό που και οι δύο έχουμε γευτεί την επιτυχία, έχουμε εισπράξει στη ζωή μας πάρα πολλά θετικά πράγματα. Μπορούμε να συνυπάρχουμε αρμονικά, γλυκά και με σεβασμό».

«Είναι ένας ιππότης»

Και προσέθεσε: «Έγραψε και να συνεχίζει να γράφει μεγάλη ιστορία στο τραγούδι, στη σύνθεση και στον στίχο. Είναι μια καταπληκτική φωνή. Είναι ένας ιππότης».

Για το bullying: «εξαρτάται πώς γράφεται κάτι, οι λέξεις που χρησιμοποιούνται, πόσο βαθιά σε πονάνε. Η φρασεολογία μπορεί να σε στιγματίσει για μια ζωή. μου δημιούργησε μία δυσάρεστη κατάσταση κάποιες κριτικές», υπογράμμισε.

«Γιατί να βλέπουμε άλλους στη θέση του παρουσιαστή, που δεν έχουν αναγνωρισιμότητα και τίποτα; Η τηλεόραση χωράει όλον τον κόσμο. Στην παρούσα φάση, με ενδιαφέρει στο περιβάλλον που βρίσκονται να χαμογελάω, να τραγουδάω, να περνάω ωραία και να συζητώ ουσιαστικά πράγματα με τους καλεσμένους μου. Θέλω να ζω τις στιγμές, γιατί η ζωή είναι ανατρεπτική. Δεν θέλω να είμαι αγνώμων», τόνισε κλείνοντας η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε το απόσπασμα:



ΠΗΓΗ