Η pop-up εμπειρία φαγητού θα κάνει το ντεμπούτο της στο Λος Άντζελες στις 12 Ιανουαρίου – την ημέρα που η ταινία της Paramount Pictures κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους – και στη Νέα Υόρκη στις 19 Ιανουαρίου. Οι χώροι, οι ακριβείς ημερομηνίες και οι ώρες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από την ευκαιρία να ζωντανέψουμε τον κόσμο του Mean Girls»

Όπως η πρωτότυπη ταινία του 2004 έτσι και το μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, το «Mean Girls» παρουσιάζει την Cady Heron (Angourie Rice) καθώς εντάσσεται στον κόσμο του λυκείου και γίνεται μέρος του επιφανειακού κόσμου των Πλαστικών, με αρχηγό τη Regina George (Reneé Rapp), οι οποίες κυβερνούν το σχολείο. Αφού η Cady ερωτεύεται τον πρώην φίλο της Regina, τον Aaron Samuels (Christopher Briney), βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πλεκτάνης που έχει σκοπό να σαμποτάρει τη Regina και να φανερώσει την πτώση της στην κοινωνική ιεραρχία του λυκείου.

«Stab Caesar Salad»

Το «Mean Girls Experience», που περιγράφεται ως ένα «fast-casual εστιατόριο με γεύματα σε στυλ καφετέριας υπό την καθοδήγηση ενός σεφ», θα ζωντανέψει το North Shore High School με την επιλογή των λιχουδιών που δημιούργησε η σεφ Becky Brown, η ημιφιναλίστ του «MasterChef». Τα πιάτα έχουν πάρει τα κατάλληλα ονόματα από τις πιο εμβληματικές ατάκες και στιγμές της ταινίας, όπως τα «Burn Book Burger Sliders» και η «Stab Caesar Salad».

Oι λάτρεις του «Jingle Bell Rock» θα μπορέσουν να ανέβουν στη σκηνή στο Winter Talent Show

Εκτός από τη γευστική εμπειρία, οι επισκέπτες θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες ανάμεσα σε αναπαραστάσεις των σκηνικών της ταινίας και να εξερευνήσουν το Μουσείο «Mean Girls» όπου εκτίθενται σκηνικά και ρούχα. Το Happy hour στο «Cool Mom Bar» θα είναι από τις 4-6, ενώ οι λάτρεις του «Jingle Bell Rock» θα μπορέσουν να ανέβουν στη σκηνή στο Winter Talent Show.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από την ευκαιρία να ζωντανέψουμε τον κόσμο του Mean Girls», δήλωσε ο Derek Berry, της Bucket Listers. «Είναι πράγματι μία από τις ταινίες που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και της λατρείας. Με τη νέα ταινία να καταφθάνει, δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή για να τιμήσουμε αυτό το αγαπημένο κλασικό έργο και να ζωντανέψουμε τον κόσμο των Πλαστικών(Plastics). Κάθε μέρα εδώ θα είναι η 3η Οκτωβρίου».

Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά μέσω του Bucket Listers και θα ξεκινούν από 35 δολάρια ανά άτομο. Κάθε κράτηση περιλαμβάνει ένα καθορισμένο χρονικό όριο παραμονής των 90 λεπτών, μία επιλογή από ένα κυρίως πιάτο και ένα συνοδευτικό. Προς το παρόν, οι αισιόδοξοι παρευρισκόμενοι μπορούν να εγγραφούν στη λίστα αναμονής online και για τις δύο τοποθεσίες στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη.

*Με πληροφορίες από Variety | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Paramount Pictures



ΠΗΓΗ